Και τυπικά στον ΠΑΟΚ ο... πύργος από την Βραζιλία!

Και τυπικά στον ΠΑΟΚ ο... πύργος από την Βραζιλία!

Φώτης Καρακούσης
Και τυπικά στον ΠΑΟΚ ο... πύργος από την Βραζιλία!

bet365

Φουλ για τίτλο ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 24χρονου και ύψους 2.08 Βραζιλιάνου κεντρικού Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ.

Όλα για όλα προκειμένου να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους τα παίζουν στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 24χρονου και ύψους 2.08 Βραζιλιάνου κεντρικού Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ. Ο Βραζιλιάνος θα αντικαταστήσει τον Τζάρεντ Μουρ, ο οποίος και επίσημα αποτέλεσε σήμερα παρελθόν από τους «ασπρόμαυρους».

Η ανακοίνωση για τον Ρανγκέλ

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον διεθνή Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός είναι 25 ετών και έχει ύψος 2.10μ.Μέχρι και πρότινος αγωνίζονταν στην Ισπανική Τερουέλ. Σε οκτώ αγώνες στο Ισπανικό πρωτάθλημα ο Ρανγκέλ είχε 70 πόντους με 28 μπλοκ. Ο αθλητής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη το πρωί στις 8:50.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2006 COMP BR

2007-2008 INDUSTRIAL MAUA BR

2008-2012 SADA CRUZEIRO BR

2013-2014 UFJF BR

2013 TΕRRUEL SPAIN »

Η ανακοίνωση για τον Μουρ

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον βολεϊμπολίστα JARED MOORE. Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Και στο βάθος Σμαραγδής

Και όμως οι κινήσεις του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να σταματάνε εδώ, με την διοίκηση της ομάδας να θέλει να φτιάξει ένα ακόμα πιο δυνατό σύνολο, ικανό να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Σμαραγδής με τον διεθνή κεντρικό να έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Αν αποκτηθεί ο Σμαραγδής, τότε ο «δικέφαλος του βορρά» όχι απλά ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό, αλλά έχει σίγουρα το πληρέστερο ρόστερ στην ιστορία του. Με ακραίους τους Χιμένες, Σαφράνοβιτς και Εφραιμίδη, κεντρικούς τους Ρανγκέλ, Σμαραγδή, Παντακίδη, πασαδόρο τον Κουρνέτα και διαγώνιο τον Γκόμεζ, είναι σε θέση να κοιτάξει στα ίσια τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει το πρώτο του πρωτάθλημα.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα