Τέλος από Ολυμπιακό ο Σμαραγδής

Φώτης Καρακούσης
Τέλος από Ολυμπιακό ο Σμαραγδής

bet365

Μετά τον Πελεκούδα, παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Νίκος Σμαραγδής, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την λύση του συμβολαίου με τον διεθνή κεντρικό. Την περίπτωση του κοιτάζουν στον ΠΑΟΚ.

Η απόκτηση του Χιμένες από τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως έχει κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να σκεφτούν ακόμα περισσότερο την ενίσχυση της ομάδας τους. Για να γίνει όμως ενίσχυση, θα πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις και αν αυτή του Πελεκούδα δεν θεωρείται μεγάλη έκπληξη, σίγουρα αυτή του Σμαραγδή είναι.

Οι Πειραιώτες αποδέσμευσαν τον έτερο διεθνή κεντρικό και έχουν μείνει μόνο με τους Γιούρισιτς και Τακουρίδη, οπότε είναι δεδομένο πως θα αναζητήσουν στο εξωτερικό παίκτη για τη θέση αυτή. Παίκτη που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Τ.Α.Α Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον βολεϊμπολίστα Nίκο Σμαραγδή.

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Κοιτάζουν Σμαραγδή στον ΠΑΟΚ

Με το που έγινε γνωστό πως ο Νίκος Σμαραγδής έμεινε ελεύθερος, είναι λογικό πως οι μνηστήρες θα ήταν πολλοί, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά. Μια από αυτές που θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του είναι και ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να κοιτάζουν την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα