Ανδρεόπουλος: «Κοιτάζουμε προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω»

Φώτης Καρακούσης
Ανδρεόπουλος: «Κοιτάζουμε προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω»

bet365

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, όχι βέβαια από την ήττα, αλλά από την προσπάθεια, που σίγουρα θα είναι κέρδος για την ομάδα του, ενώ τόνισε πως πλέον το «τριφύλλι» κοιτάζει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.

Σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε, πήγε να κάνει την μεγάλη ανατροπή, αλλά έμεινε στον έναν πόντο. Ωστόσο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» μπορούν να κοιτάζουν πιο ψηλά.

Αναλυτικά επισήμανε: «Από την ήττα δεν είσαι ποτέ ευχαριστημένος. Από όλα τα ματς κάτι κερδίζουμε. Σε αυτά τα παιχνίδι δεν είμαστε το φαβορί, είμαστε το αουτσάιντερ και ο βαθμός είναι ικανοποιητικός. Παρόλα αυτά έχουμε την «τρέλα» να θέλουμε να τα κατακτήσουμε όλα».

Για τον Μιχάλ Καμίνσκι: «Δεν έχω προβληματισμό. Ο Καμίνσκι είναι σπουδαίος παίκτης. Η ομάδα έχει ανέλπιστα ως εδώ και ο Καμίνσκι είναι μέλος αυτής της ομάδας. Έχει βοηθήσει όσο και οι υπόλοιποι.Το θέμα με τον «Μιχάλη» είναι ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού και χάνει πολλές προπονήσεις. Είναι πολύ δύσκολα και για την ομάδα και για τον ίδιο. Σε αυτό το πνεύμα αποφασίσαμε, χωρίς κανένα κόστος, να ενισχύσουμε την ομάδα για να βοηθήσουμε τον Μιχάλη και βοηθηθεί και η ομάδα. Βλέποντας ότι έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, η ομάδα ενισχύεται. Είναι σημαντικό ότι έχουμε κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και δεν κοιτάμε προς τα κάτω, αλλά προς τα πάνω».

Καμίνσκι: «Ευχαριστημένος από εμφάνιση, αλλά όχι ήττα»

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Μιχάλ Καμίνσκι δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψα στις καλές εμφανίσεις, αλλά όχι για την ήττα στο 5ο σετ . Ήμασταν κοντά στη νίκη αλλά κάναμε πολλά λάθη στο τάι μπρέικ».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα