Πολυτιμότερος ο Ντιάτσκοφ

Gazzetta team
Πολυτιμότερος ο Ντιάτσκοφ

bet365

Συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι και με την απόδοσή του αναδείχθηκε πολυτιμότερος της 5ης αγωνιστικής. Ο λόγος για τον Ουκρανό ακραίο του Ολυμπιακού Αντρί Ντιάτσκοφ.

Η παρουσία του στο Παλατάκι ήταν καταλυτική προκειμένου ο Ολυμπιακός να ανατρέψει το 2-0 και να επικρατήσει του ΠΑΟΚ κάνοντας το πέντε στα πέντε. Η εμφάνιση του Αντρί Ντιάτσκοφ τον ανέδειξε σε πολυτιμότερο παίκτη της 5ης αγωνιστικής με την σχετική ανακοίνωση της Λίγκας να αναφέρει: «Ο Ουκρανός ακραίος του Ολυμπιακού Αντρί Ντιάτσκοφ αναδείχτηκε MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15.

Είναι η πρώτη φορά που ο Ντιάτσκοφ αναδεικνύεται MVP αγωνιστικής στο πρωτάθλημα συμπεριμβανομένης και της σεζόν 2013-14 που αγωνίστηκε στον Φοίνικα Σύρου, ενώ και τις προηγούμενες αγωνιστικές του εφετινού πρωταθλήματος ήταν μέσα στην ομάδα των All Stars.

Ο 29χρονος ακραίος στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 3-2 σετ για την 5η αγωνιστική πήρε 23 πόντους (15/30 τελειωμένες επιθέσεις, 4 τελειωμένα μπλοκ και 4 άσσους) ενώ είχε 50% υποδοχή και 29% τέλειες. Ηταν ο παίκτης που με τα σερβίς και τις επιθέσεις του άρχισε την αντεπίθεση του Ολυμπιακού για την ανατροπή του σκορ από 2-0 σετ».

«Αφιερωμένο στον Πάτρικ και την Τζούλια»

Στον υιό του Πάτρικ και στην σύζυγο του Τζούλια αφιέρωσε ο Αντρί Ντιάτσκοφ την διάκριση του MVP της 5ης αγωνιστικής. Με δηλώσεις στο volleyleague.gr είπε:

«Η μέρα μου ξεκινάει πολύ καλά με αυτά τα ωραία νέα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχτηκα MVP. Προσπαθώ να δουλεύω πολύ και προσπαθώ να συνεχίζω να παίζω σε υψηλό επίπεδο ώστε να βοηθώ την ομάδα μου. Αφιερώνω την διάκριση μου στο υιό μου Πάτρικ που γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο στη Σύρο αλλά και στη σύζυγο μου Τζούλια».

Τι συνέβη και έγινε η ανατροπή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ;

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τον αγώνα. Στα δύο πρώτα σετ κάναμε πολλά λάθη. Δε μπορώ να πω γιατί μπήκαμε τόσο άσχημα, ούτε τι ήταν αυτό που ξαφνικά καλυτέρευσε την απόδοση μας. Ένα καλό σερβίς, μια καλή φάση για μας ήταν αρκετά για να βρούμε τον ρυθμό μας. Η ομάδα από το 3ο σετ άρχισε να λειτουργεί σωστά. Μετά είχαμε καλά ποσοστά στην "κόντρα" επίθεση και καλό σερβίς και καλή υποδοχή και εκεί κάναμε τη διαφορά».

Παίξατε τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Εθνικό. Ποιός είναι πιο δυνατός αντίπαλος;

«Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες και σίγουρα θα έχουμε μεγάλες μάχες στα ντέρμπι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ίσως και στο κύπελλο. Μου κάνει εντύπωση που ο ΠΑΟΚ δεν προκρίθηκε στα τελικά του Λιγκ Καπ. Ισως ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια. Κανείς δε μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος. Προτιμώ πάντως αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Μου ταιριάζει πιο πολύ το παιχνίδι του».

Έχετε μπροστά σας τον αγώνα με την Φριντρισχάφεν. Ποιος είναι ο στόχος;

«Θέλουμε να πάμε στη Γερμανία για θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως έχουμε δύσκολη αποστολή. Η Φριντρισχάφεν είναι πολύ καλή ομάδα με πολλές παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό την κάνει πολύ έμπειρη στη διαχείριση τέτοιων δύσκολων αγώνων. Από την άλλη είναι αδυναμία της που κάθε χρόνο αλλάζει σχεδόν όλο το ρόστερ. Δε μπορείς να αλλάζεις δώδεκα παίκτες κάθε χρόνο και να είσαι πάντα επιτυχημένος. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή ο αγώνας. Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση και ελπίζω πως θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να πάρουμε προβάδισμα για την πρόκριση».

Πως είναι η προσαρμογή σου στον Ολυμπιακό;

«Είναι καλύτερα κι απ΄ότι περίμενα. Είμαι ήρεμος, δουλεύω καλά και είμαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες, τους υψηλούς στόχους και το ρόλο που έχω μέσα στην ομάδα. Νομίζω πως αυτή την ικανοποίηση την βγάζω στο γήπεδο. Και ακόμα είναι νωρίς. Οσο περνάει ο καιρός η ομάδα μου θα γίνει ακόμα καλύτερη. Ανυπομονώ να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό».

ALL STAR TEAM THΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

MVP: Αντρί Ντιάτσκοφ (Ολυμπιακός)

Καλύτερος Πασαδόρος: Δημήτρης Νικολάκης (Α.Ο.Κηφισιάς)

Καλύτερος Διαγώνιος: Λούνα Ροντρίγκεζ (Α.Ο.Ορεστιάδας)

Καλύτεροι Ακραίοι: Αντρί Ντιάτσκοφ (Ολυμπιακός), Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (ΠΑΟΚ)

Καλύτεροι Κεντρικοί: Κάσσανδρος Στίγγας (Α.Σ.Άρης), Βαγγέλης Μουρούτης (Φοίνικας Σύρου)

Λίμπερο: Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης (Παναθηναϊκός)

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΠΑΟΚ (Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς) - Oλυμπιακός (Αντρί Ντιάτσκοφ)

Εθνικός Αλεξ. (Λεό Άντριτς) - ΑΕΚ (Χόρχε Παγιάν)

Α.Ο.Ορεστιάδας (Λούνα Ροντρίγκεζ) - Παμβοχαϊκός (Σάμπολκς Νέμεθ)

Α.Ο.Κηφισιάς (Δημήτρης Νικολάκης) - Γ.Σ.Λαμία (Ηρακλής Παπαδόπουλος)

Παναθηναϊκός (Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης) - Φοίνικας Σύρου (Βαγγέλης Μουρούτης)

ΜΕΝΤ (Τζούλιαν Μπίσετ) - Α.Σ.Άρης (Κάσσανδρος Στίγγας)

Οι MVP του πρωταθλήματος Volleyleague 2014-15

1η αγωνιστική: Κώστας Προύσαλης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2η αγωνιστική: Γιώργος Παπάζογλου (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

3η αγωνιστική: Ερνάντο Γκόμεζ (Π.ΑΟ.Κ.)

4η αγωνιστική: Σωτήρης Πανταλέων (Παναθηναϊκός)

5η αγωνιστική: Αντρί Ντιάτσκοφ (Ολυμπιακός)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα