Μια αγωνιστική και πρόστιμο σε Άρη

Φώτης Καρακούσης
Μια αγωνιστική και πρόστιμο σε Άρη

bet365

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Άρης για τα όσα έκαναν οι οπαδοί τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που είχε ως συνέπεια την εκκένωση του γηπέδου.

Ακριβά θα πληρώσει την... βλακεία του οπαδού του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Άρης. Μια βλακεία που είχε ως συνέπεια αρχικά την εκκένωση του γηπέδου και εν συνεχεία την τιμωρία των «κιτρίνων» με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο 3.000 ευρώ. Αναλυτικά η σχετική απόφαση έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος του Μονομελούς Διοικητικού οργάνου Π. Καραγκουνίδης δικάζοντας βάση σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα και έκθεση κομισάριου του αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ της 16ης Νοεμβρίου 2014) και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα ανέπτυξε ο νόμιμος εκπρόσωπος του σωματείου, επιβάλει στο ΤΑΑ Άρης ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000 ευρώ) για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον συγκεκριμένο αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα