Μακρής: «Μου είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ πως δεν έγινε τίποτα»

Φώτης Καρακούσης
Μακρής: «Μου είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ πως δεν έγινε τίποτα»

bet365

Το gazzetta.gr μίλησε με τον Γενικό Αρχηγό του ΤΑΑ ΑΕΚ Μάνο Μακρή με αφορμή τα δημοσιεύματα για το ταξίδι της ομάδας στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του είπαν ότι δεν ισχύουν.

Το ότι στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ υπάρχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα είναι γνωστό, με τους παίκτες να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν την ομάδα σε ένα καλό επίπεδο. Το Σάββατο η Ένωση φιλοξενήθηκε από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι παίκτες όχι απλά δεν είχαν χρήματα να φάνε, αλλά ο οδηγός του πούλμαν, ήταν αυτός που τους πρόσφερε σάντουιτς.

Το gazzetta.gr μίλησε με τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος Μάνο Μακρή, ο οποίος αρχικά στάθηκε στα όντως υπαρκτά προβλήματα λέγοντας: «Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ έχει πράγματι πρόβλημα που πρέπει να το λύσει εσωτερικά. Θα πρέπει όλοι να έχουμε την ψυχραιμία μας και το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει. Λίγο ηρεμία και όλα θα πάνε καλά είτε με εμένα είτε χωρίς εμένα γιατί η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και θα το βρει τον δρόμο της».

Για τα όσα γράφηκαν για το ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη: «Δεν μπορώ να πω κάτι για την Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο είναι λίγο παρατραβηγμένο. Προσωπικά μίλησα με τον Ανδρεάδη που είναι αρχηγός της ομάδας και του είπα «τι είναι αυτά που διαβάζω ρε Ανδρέα», για να μου απαντήσει “προς Θεού δεν έγινε κάτι τέτοιο”. Το διέψευσε κατηγορηματικά και δεν μπορώ να μην τον πιστέψω». Ίδια αντίδραση-διάψευση, υπήρξε και από παίκτες της ομάδας, οι οποίοι ωστόσο δεν ήθελαν να κάνουν δηλώσεις, περιμένοντας τις εξελίξεις που αναμένονται τις ερχόμενες ημέρες.

Το σίγουρο πάντως είναι πως τα προβλήματα στην ΑΕΚ υπάρχουν και είναι σημαντικά και γι' αυτό σήμερα το απόγευμα υπάρχει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΑ, προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην πάει χαμένη αυτή η μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα