«Το βόλεϊ δεν είναι έγκλημα» (pics)
Στο πλευρό της 25χρονης Ιρανής που φυλακίστηκε για την απόφασή της να εισέλθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά το Παγκόσμιο Λιγκ τον περασμένο Ιούνιο, στάθηκε η κοινότητα του βόλεϊ. Σε πολλά γήπεδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, οι ομάδες κρατώντας φέιγ βολάν πριν την έναρξη των αγώνων, τάχθηκαν υπέρ της αποφυλάκισής της.
Με μηνύματα όπως "Το βόλεϊ δεν είναι έγκλημα" και "Ελευθερώστε την Κοντσέ Γκαβαμί", οι ομάδες της Α1 εξέφρασαν την στήριξή τους στην Ασιάτισσα, που καταδικάστηκε για την απόφασή της να πάει κόντρα στην εντολή της φετφά για την απαγόρευση εισόδου στις γυναίκες στους αγώνες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.






