ΟΠΕΡ - Παναθηναϊκός 0-3

ΟΠΕΡ - Παναθηναϊκός 0-3

Φώτης Καρακούσης
ΟΠΕΡ - Παναθηναϊκός 0-3

bet365

Μετά τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έκανε το τρία στο τρία, με τις «πράσινες» να επικρατούν στο Ρέθυμνο του ΟΠΕΡ με 3-0.

Έχοντας κερδίσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές τους Πανναξιακό και Μαρκόπουλο εντός έδρας, δεν γινόταν στην Κρήτη απέναντι στον αδύναμο ΟΠΕΡ αν είχε πρόβλημα ο Παναθηναϊκός και έτσι και έγινε. Τα κορίτσια του Γιώργου Ρούσση επικράτησαν με 3-0 (22-25, 15-25, 7-25), σε ένα ματς που μπορείς να σταθείς σε δύο πράγματα.

Αρχικά στο πρώτο σετ που ήταν αμφίρροπο και μετά στον κόσμο, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν μαζικά στο «Μελίνα Μερκούρη» κάνοντας τις παίκτριες του «τριφυλλιού» να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Τα σετ: 22-25, 15-25, 07-25

ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Κλεισιάρη, Σαπαρέφσκα, Παρασκάκη, Καλογριδάκη, Ξογοραράκη, Κιλιζιράκη, Χατζάκη Ε –λ / Παπουτσής, Χατζάκη Ρ.

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Γκούζου, Καββαδία, Χρήστου, Βίλκου, Τσίμα, Πατσέκο, Ρόγκα –λ / Μεταξά, Παπαδοπούλου, Γιαννακοπούλου

*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα αύριο

Η γνώμη του πάγκου

Ζιώγας: «Στα δύο πρώτα σετ όταν παίξαμε ήρεμα και με συγκέντρωση είχαμε αρκετά καλή εικόνα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός ωστόσο στο τρίτο καταρρεύσαμε ψυχολογικά, δεν αντέξαμε και ήρθε αυτό το βαρύ σκορ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε και την προσθήκη κάποιων ξένων αθλητριών»

Ρούσης: «Το τρία στα τρία δεν λέει τίποτα, Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, ούτε εμείς ούτε οι άλλες ομάδες. Στο πρώτο σετ και στο δεύτερο μισό δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ελπίζω να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι κάθε στιγμή. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ρεθύμνου για την προσπάθειά της αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο και μας υποστήριξε. Τους ευχαριστούμε θερμά».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα