Κλήρωση με... ευχές! (vid)

Φώτης Καρακούσης
Κλήρωση με... ευχές! (vid)

bet365

Τις ευχές τους για την νέα σεζόν, έδωσαν οι τεχνικοί των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, στο περιθώριο της κλήρωση της Α1 βόλεϊ γυναικών στη Νάξο. Αποστολή στη Νάξο: Φώτης Καρακούσης.

Να κρατήσει στην κορυφή τον Ολυμπιακό, θέλει ο Γιάννης Νικολάκης, που μίλησε στο gazzetta.gr για την νέα χρονιά και τους στόχους των «ερυθρόλευκων» σε αυτή: «Ο Ολυμπιακός στοχεύει να είναι στην κορυφή για ακόμα μία χρονιά και υπάρχει πίστη πως θα τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχηθώ στους συναδέλφους υγεία, το ίδιο και σε όλες τις παίκτριες και ελπίζω πως στο τέλος της χρονιάς θα χαμογελάσουμε».

Από την μεριά του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης, υπενθύμισε πως η ομάδα του δεν ξεκινάει σαν φαβορί αλλά υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα για το καλύτερο: «Ξεκινάει ακόμα μία σεζόν, θέλουμε να συνεχίσουμε πάνω στο πλάνο μας και να έχουμε ανοδική πορεία. Σίγουρα δε ξεκινάμε ως φαβορί και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρσι».

Όσο για τον Μανώλη Ρουμελιώτη της ΑΕΚ, που ζήτησε και πάλι την στήριξη του κόσμου, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως, παρά τα προβλήματα, ο «δικέφαλος» θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες: «Το γυναικείο βόλεϊ είναι μία γιορτή και εγώ έχω την τιμή να εκπροσωπώ ως προπονητής μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο ήταν γεμάτο και ελπίζω πως και φέτος θα συνεχίσουμε να έχουμε την στήριξη του κόσμου μας. Επίσης θέλω να πιστεύω πως, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες κόσμου και να παρουσιάσουμε καλό θέαμα».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα