Ντονάς: «Δεν συναίνεσα ποτέ...»

Ντονάς: «Δεν συναίνεσα ποτέ...»

Gazzetta team
Ντονάς: «Δεν συναίνεσα ποτέ...»

bet365

Άμεση καταβολή της οφειλής ζητά ο Στάθης Ντονάς, που απάντησε στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Την δική του απάντηση στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, έδωσε ο Στάθης Ντονάς, μέσα από την οποία τονίζει πως η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή πάρθηκε χωρίς την συναίνεσή του ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να δεχθεί κανένα διακανονισμό!

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Παναθηναϊκου σχετικά με τις οφειλές του προς το πρόσωπό μου θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Ουδέποτε συναίνεσα στο να γίνει η αποπληρωμή του χρέους με διακανονισμό, παρ’ολα αυτά ο κ. Αθλητικός Δικαστής ζήτησε απο τον Παναθηναϊκο να πραγματοιποιήσει τη καταβολή 20.000 € στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την προσκόμιση 2 (δύο) εγγυητικών επιταγών τραπέζης Νοεμβρίου 2014 και Απριλίου 2015 στην χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης.

Η έκβαση της χθεσινής δίκης κατά τον Παναθηναϊκο πήρε διαφορετική τροπή καθως προσκόμισαν 3 (τρείς) συναλλαγματικές Δεκεμβριου 2014, Μαρτιου 2015 και Αυγουστου 2015 και κατατέθηκαν 15.000 € στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα οποία τελικώς παρανόμως δεν μου δόθηκαν. Με αυτό το τρόπο δεν κατέστει δυνατό να εγγυηθεί η καταβολή της οφειλής μελλοντικά και γι’αυτό το λόγο πήρε η δίκη αναβολή για σήμερα 10/09/2014.

‘Οπως αντιλαμβάνεστε ο Παναθηναϊκός δεν πρόσκομισε εγγυητικές επιταγές τραπέζης όπως αυτό ζητήθηκε απο τον κ. Αθλητικό Δικαστή με αποτέλεσμα να μην δεχτεί τη λύση της υπόθεσης. Προσωπικά ζητώ την άμεση καταβολή της οφειλής και δεν δέχομαι κανενός είδους διακανονισμό.

Με Εκτίμηση,
Ντονάς Ευστάθιος».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα