Γράφτηκε ιστορία στην Βαρσοβία

Φώτης Καρακούσης
Γράφτηκε ιστορία στην Βαρσοβία

bet365

Όχι ένας και δύο αλλά 62.000 φίλοι του βόλεϊ βρέθηκαν στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Πολωνία-Σερβία στο άνοιγμα της αυλαίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το ότι οι Πολωνοί ζουν και αναπνέουν για το βόλεϊ είναι πασίγνωστο σε όσους ασχολούνται με το άθλημα. Ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως η τρέλα τους θα τους έφτανε στο σημείο να γεμίσουν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 62.000 θέσεων, προκειμένου να δούνε την Εθνική τους στο ματς της πρεμιέρας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κόντρα στην Σερβία.

Και όμως το έκαναν και μαζί έκαναν και όλο τον αθλητικό κόσμο να ασχολείται μαζί τους. Γιατί φυσικά κανείς δεν λέει πως το Παγκόσμιο Μπάσκετ που διεξάγεται στην Μαδρίτη δεν είναι μια διοργάνωση με περισσότερη αίγλη, όμως σίγουρα αυτό που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας, ήταν κάτι το μοναδικό, όπως δείχνουν ξεκάθαρα και οι φωτογραφίες.

Και να είσαστε σίγουροι πως αυτή η τρέλα θα συνεχιστεί και τα γήπεδα (κλειστά από εδώ και πέρα) θα είναι όλα κατάμεστα γιατί ξαναλέμε στην Πολωνία ζούνε για το βόλεϊ και αυτό είναι ξεκάθαρο...

Για την ιστορία, η Πολωνία επικράτησε της Σερβίας με 3-0. Διαβάστε εδώ για το ματς.

 

Τελευταία Νέα