Με Wild Card στην Α1 Γυναικών

Φώτης Καρακούσης
gazzetta default image fallback

bet365

Και η πρώτη Wild Card στην Ελλάδα είναι γεγονός, με την ΕΟΠΕ να ανακοινώνει πως την θέση των Βριλησσίων που αποχώρησαν από την Α1, θα πάρει η ομάδα που θα πληρεί τις προϋποθέσεις. Ως 1η Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις.

Με το που αποφάσισαν τα Βριλήσσια να αποχωρήσουν από την Α1 Γυναικών, στην ΕΟΠΕ είχαν δύο δρόμους, είτε να κάνουν μπαράζ με τις δεύτερες ομάδες των τριών ομίλων της Α2, είτε να δώσουν την Wild Card σε όποια ομάδα το αξίζει. Προτίμησαν τον δεύτερο και πλέον για πρώτη φορά στην χώρα μας θα έχουμε Wild Card με τις αιτήσεις από τις ενδιαφερόμενες ομάδες να πρέπει να κατατεθούν ως την 1η Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ λαμβάνοντας υπ όψιν την επιστολή του ΦΟ Βριλησσίων με την οποία ο σύλλογος ενημέρωσε για την απόφαση του να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 κι αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα σύμφωνα με τους κανονισμούς αποφάσισε:

Την αντικατάσταση της ομάδας του ΦΟ Βριλησσίων στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2014-2015 με ομάδα στην οποία θα δοθεί wild card σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Γενικό Κανονισμό Οργάνωσης & Διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και στο ειδικό παράρτημα το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ κι εδώ.

Ως εκ τούτου η ΕΟΠΕ καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις και μπορούν να διεκδικήσουν την wild card (τα κριτήρια συμμετοχής με wild card στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών μπορείτε να τα δείτε εδώ κι εδώ) να αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14.00 τις αιτήσεις τους στην Ομοσπονδία

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από Ειδική Επιτροπή της ΕΟΠΕ η οποία θα ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας που είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την χορήγηση της Wild Card».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα