Στα... πράσινα Ολυμπιακός και Στεφάνου

Στα... πράσινα Ολυμπιακός και Στεφάνου

Gazzetta team
Στα... πράσινα Ολυμπιακός και Στεφάνου

bet365

Όλα τα είχαμε δει εκτός από τον Ολυμπιακό με πράσινα. Αυτό θα το δούμε φέτος, καθώς η CEV αποφάσισε όλα τα λίμπερο να φοράνε πράσινα και έτσι ο Στεφάνου θα θυμηθεί τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό...

Το... θαύμα της έκανε η CEV και πλέον θα δούμε ακόμα και τον Ολυμπιακό να έχει πράσινη φανέλα. Για την ακρίβεια μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στις ομάδες που αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ ο λίμπερο θα πρέπει να φοράει πράσινα, εκτός βέβαια από όσες φοράνε αυτές το συγκεκριμένο χρώμα. Έτσι και οι «ερυθρόλευκοι» κατά το ένα έκτο όσων αγωνίζονται, θα έχουν και το πράσινο. Βέβαια στον Γιώργο Στεφάνου δεν θα είναι και τόσο ξένο το χρώμα αυτό, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Προσπάθησαν να το αποφύγουν αλλά δεν τα κατάφεραν

Με το που πήραν στα χέρια τους την προκήρυξη οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αλλάξουν τα δεδομένα και μάλιστα έγινε επίσημο αίτημα προς την CEV. Ωστόσο όπως ήταν φυσικό, καθώς μιλάμε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του βόλεϊ, δεν έγινε και δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει δεκτό το αίτημα, με την Συνομοσπονδία να απαντάει πως αν θέλει ο Ολυμπιακός να μην φοράει πράσινα ο λίμπερο, θα πρέπει να φοράει πράσινα όλη η άλλη ομάδα.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα