Επέστρεψε στον Φοίνικα Σύρου ο Ντόκιτς

Gazzetta team
Επέστρεψε στον Φοίνικα Σύρου ο Ντόκιτς

bet365

Επιστροφή στην Σύρο για τον Τόμισλαβ Ντόκιτς με τον Σέρβο διαγώνιο να γίνει και πάλι... πειρατής και να ετοιμάζεται να οδηγήσει τον Φοίνικα όσο γίνεται πιο ψηλά.

Η συμφωνία υπήρξε και πλέον το μόνο που έμενε ήταν η ανακοίνωση, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Τόμισλαβ Ντόκιτς στον Φοίνικα Σύρου. Ο διεθνής Σέρβος διαγώνιος θα ξαναγίνει πειρατής, με τους νησιώτες να αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον Σέρβο αθλητή Τόμισλαβ Ντόκιτς!

Ο αθλητής που αγαπήθηκε όσοι λίγοι από τους φιλάθλους της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομά του με την εντυπωσιακή πορεία του Φοίνικα την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, επιστρέφει στο σπίτι του!

Ο Τόμισλαβ Ντόκιτς γεννήθηκε στις 27-2-1986 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 2,04 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου.

Πέρυσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τη φανέλα του Παμβοχαϊκού, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί εκτός από τον Φοίνικα και στις Dorozhnik Krasnoyarsk (Ρωσία, 2012-2013), Sir Volley Bastia Umbra (Ιταλία 2010-2011) και Ερυθρό Αστέρα (Σερβία, 2000-2010). Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Σερβίας από το 2006».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα