Εγκρίθηκαν οι χορηγίες!

Gazzetta team
Εγκρίθηκαν οι χορηγίες!

bet365

Πολλά είναι τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, με αυτό των χορηγιών να ξεχωρίζει.

Στα γραφεία της ΕΣΑΠ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουλίου η 108η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν την αγωνιστική περίοδο 2014-15, εγκρίθηκαν σημαντικές χορηγικές συμφωνίες.

Συγκεκριμένα:

* Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος εξουσιοδοτήθηκε να διαπραγματευτεί τις θέσεις της Ένωσης στην προγραμματισμένη για αύριο (Παρασκευή 25 Ιουλίου, 15.00) συνάντηση με το προεδρείο του ΠΑΣΑΠ σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις Τ.Α.Α. και αθλητών όπως διακανονισμοί παλιών οφειλών, αδειοδοτήσεις των Τ.Α.Α. για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο αριθμός των ξένων παικτών. Πρόκειται για τα ζητήματα που η ΕΣΑΠ έχει βάλει εγκαίρως στο τραπέζι των συζητήσεων με το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών και έχει δεσμευτεί στον υφυπουργό αθλητισμού πως θα κάνει τη μέγιστη προσπάθεια για να βρεθούν από κοινού οι κατάλληλες λύσεις προς όφελος της επαγγελματικής πετοσφαίρισης και των πρωταγωνιστών της.

* Εγκρίθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του φάιναλ-4 League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2014-15 για 27-28 Δεκεμβρίου 2014. Ο τόπος θα οριστεί στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.

* Αποφασίστηκε η Α΄φάση του League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2014-15 να γίνει σε τέσσερις (4) ομίλους των τριών (3) ομάδων και να προκριθούν στο φάιναλ-4 οι πρώτες της βαθμολογίας κάθε ομίλου.

* Ανακοινώθηκαν οι δύο προτάσεις που έχουν κατατεθεί από πλευράς ΜΕΝΤ και Ορεστιάδας για διεξαγωγή των δύο (2) από τους τέσσερις (4) προκριματικούς ομίλους του League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2014-15.

* Eγκρίθηκε η προκήρυξη της Volleyleague για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

* Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της ΕΣΑΠ με το ιντερνετικό δίκτυο laola1.tv για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των μεταδόσεων των αγώνων του πρωταθλήματος VolleyleagueOΠΑΠ στις χώρες εκτός Ελλάδας για τις δύο επόμενες σεζόν (2014-15, 2015-16).

* Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παντελής Ταρνατόρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την πορεία των επαφών με την ΟΠΑΠ Α.Ε. για την ανανέωση της χορηγίας για δύο αγωνιστικές περιόδους.

* Αποφασίστηκε πως η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ και για την περίοδο 2014-15 να είναι η ΜΙΚΑSA. Προηγήθηκε η μελέτη και αξιολόγηση τεσσάρων προσσφορών.

* Μοιράστηκαν στα ΤΑΑ προσφορές από πέντε εταιρίες ιματισμού μετά από κεντρική έρευνα αγοράς που πραγματοποίησε η ΕΣΑΠ (η κάθε ομάδα θα μελετήσει τις προσφορές και θα καταθέσεις τις προτάσεις της) για την τελική επιλογή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα