«Πειρατής» ο Εφραιμίδης

Φώτης Καρακούσης
«Πειρατής» ο Εφραιμίδης

bet365

Παίκτης του Φοίνικα Σύρου θα είναι για την επόμενη χρονιά ο διεθνής λίμπερο Νικήτας Εφραιμίδης.

Την ενίσχυσή τους για το νέο πρωτάθλημα συνεχίζουν στον Φοίνικα, με τους Συριανούς να ανακοινώνουν την απόκτηση και του 25χρονου λίμπερο Νικήτη Εφραιμίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Νικήτα Εφραιμίδη.

Ο Εφραιμίδης είναι γεννημένος στις 11/2/1989, έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Την περσινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Γ.Σ. Λαμίας, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Νίκη Αιγινίου, Ηρακλή, Επίκουρο και Νέα Μουδανιά.

Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των ανδρών, όπου αυτές τις μέρες έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην σπουδαία επιτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον ίδιο και την Εθνική μας ομάδα γι’ αυτή την σπουδαία επιτυχία και τους εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».

«Ομάδα πρότυπο για το ελληνικό βόλεϊ ο Φοίνικας»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Φοίνικα, ο Νικήτας Εφραιμίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι στον Φοίνικα Σύρου. Είναι μία ομάδα πρότυπο για το ελληνικό βόλεϊ την τελευταία πενταετία και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αθλητές θέλουν κάποια στιγμή στην καριέρα τους να αγωνιστούν σ’ αυτήν. Σαν ομάδα έχει καλό όνομα, τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να δεχθώ την πρόταση του Φοίνικα έπαιξε το γεγονός ότι ο κόσμος στη Σύρο αγαπάει το βόλεϊ και έρχεται στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις με γεμάτες κερκίδες. Παράλληλα γνωρίζω ότι ο προπονητής και η διοίκηση δημιουργούν και φέτος μία ανταγωνιστική ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, χωρίς προβλήματα και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα