Το... νταμπλ και οι Μπιλλήρης/Ρουμελιωτάκης

Gazzetta team
Το... νταμπλ και οι Μπιλλήρης/Ρουμελιωτάκης

bet365

Μετά τις Αγγελοπούλου/Χρήστου και οι Μπιλλήρης/Ρουμελιωτάκης έκαναν το δύο στα δύο, επικρατώντας στον τελικό των Αλεξιάδη/Καββαδά με 2-0.

Υπό το βλέμμα του Δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη αλλά και των πολλών θεατών που γέμισαν τις κερκίδες των υπέροχων εγκαταστάσεων του Σχοινιά στον τελικό ανδρών του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ 2014 οι αθλητές των φιναλίστ ομάδων πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα του κόσμου.

Παρά την προσπάθεια των πρωταθλητών του φετινού Beach Volleyleague Αλέξη Αλεξιάδη και Στράτου Καββαδά, οι διεθνείς άσοι επικράτησαν με 2-0 (23-21, 21-16) των φιναλίστ και με την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμες φετινές αναμετρήσεις τους φιναλίστ, διατήρησαν μετά την Καρδία Θεσσαλονίκης τα σκήπτρα των πρωταθλητών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το δεύτερο φετινό τίτλο σε Μάστερς. Παίξαμε για Τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα με τους αντιπάλους μας, αλλά φάνηκαν πολύ βελτιωμένοι. Μας πίεσαν πάρα πολύ ιδιαίτερα στο α΄σετ, αλλά δεν αφήσαμε το παιχνίδι και τελικά το πήραμε» τόνισε ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης.

«Συγχαρητήρια στους Αλεξιάδη και Καββαδά… Κάναμε ένα παιχνίδι αντάξιο των προπονήσεων που γίνονται. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, έχουμε υπόβαθρο, αποφασιστικότητα και τα αποτελέσματα φανερώνουν πως γίνεται καλή δουλειά» υποστήριξε ο «Φρέντο», που διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 15-19 του β’ σετ, όταν ο βοηθός έδειξε άουτ, ο Αλεξιάδης σε ένδειξη fair play το παραδέχθηκε, αλλά ο διαιτητής, δεν… συγκινήθηκε από κανέναν και υπέδειξε «μέσα».

Στο "στρατόπεδο" των φιναλίστ η απογοήτευση για έναν ακόμη χαμένο τελικό ήταν διάχυτη, ωστόσο όπως δήλωσε και ο Αλεξιάδης «είμασταν πολύ κουρασμένοι, αλλά τουλάχιστον παίξαμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά κόντρα σε αυτή την ομάδα». Από την πλευρά του ο συμπαίκτης του, Καββαδάς εξέφρασε κάποιο παράπονο αναφορικά με το παιχνίδι, καθώς υποστήριξε ότι «κάποιους πόντους πρέπει να τους παίρνουμε, να τους τελειώνουμε», ενώ είπε τα καλύτερα για το τουρνουά και τις εγκαταστάσεις στο Σχοινιά: «Ένα ακόμη επιτυχημένο Μάστερς στις καλύτερες εγκαταστάσεις. Το κεντρικό γήπεδο στο Καράβι Sports Club είναι το καλύτερο που έχω παίξει στην καριέρα μου. Μακάρι να συνεχιστεί εδώ η διοργάνωση Mάστερς τουρνουά και γιατί όχι να φιλοξενηθούν και άλλα διεθνή events».

 

Τελευταία Νέα