Κερδίζει και μένει ο Παναθηναϊκός

Φώτης Καρακούσης
Κερδίζει και μένει ο Παναθηναϊκός

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στην Κυψέλη με τον Παναθηναϊκό με νίκη με 3-0 επί της Παναχαϊκής να μένει, ενώ αν κερδίσουν οι Πατρινοί κάνουν αυτοί άλμα παραμονής.

Όλα για όλα για Παναθηναϊκό και Παναχαϊκή στην Κυψέλη (20:00). Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο κλειστό του Πανελληνίου σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους. Αν οι «πράσινοι» κερδίσουν με 3-0 ή με 3-1 και με την διαφορά των πόντων να είναι μεγαλύτερη από τους 3, τότε ότι και να γίνει στις επόμενες δύο αγωνιστικές θα σωθούν. Από την άλλη οι Πατρινοί θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν αυτοί άλμα παραμονής, ενώ θα έχουν ελπίδες ακόμα και με ήττα με 3-2, αλλά λιγοστές, γιατί τότε θα περιμένουν να κερδίσει η Νίκη το «τριφύλλι» στο Αιγίνιο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά οι Καλμαζίδης και Λυκούδης δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα και θα έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους, γι' αυτή την σπουδαία αναμέτρηση στην κατάμεστη όπως αναμένεται Κυψέλη.

Καλμαζίδης: «Τελικός παραμονής»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας για το αυριανό ματς επισήμανε: «Ναι, είναι τελικός παραμονής για την ομάδα μου. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα που θα γίνει μεγάλο εάν πάρουμε τη νίκη. Περιμένω δύσκολο και νευρικό παιχνίδι και όποιος κρατήσει το μυαλό στο κεφάλι του θα πάρει τη νίκη. Η Παναχαϊκή δε νίκησε τυχαία εκτός έδρας τη Νίκη και τον Άρη. Έχει καλή ομάδα και διανύει περίοδο φόρμας. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρούν οι προσωπικότητες».

Λυκούδης: «Είμαστε αποφασισμένοι»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λυκούδης περιμένει από τους παίκτες του μία καλή εμφάνιση όπως με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη: «Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε την τέταρτη νίκη μας σε ισάριθμους αγώνες στα πλέι άουτ. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας ο πραγματικός μας αντίπαλος δεν είναι ο Παναθηναϊκός αλλά ο Άρης γιατί τον έχουμε στην έδρα μας την επόμενη αγωνιστική. Εάν νικήσουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας καθώς τα δύο ματς που έχουμε ακόμα μπροστά μας θα είναι εκτός έδρας. Δεν είναι η ώρα για λογαριασμούς. Αυτοί θα γίνουν στο τέλος. Προχωράμε βήμα βήμα. Στους εκτός έδρας αγώνες στο Αιγίνιο και στη Μίκρα είχαμε σωστή αντίδραση. Περιμένω μεγάλο ντέρμπι. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Είμαστε μέσα στους στόχους με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες και αυτό που θέλουμε είναι μέχρι τον τελευταίο αγώνα να κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας και να μην περιμένουμε από άλλες ομάδες αποτελέσματα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα