Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τρίτου τελικού

Φώτης Καρακούσης
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τρίτου τελικού

bet365

Από σήμερα Τρίτη θα μπορούν οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη του Πάσχα (20:00).

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακός (Τετάρτη του Πάσχα 20:00). Η Ένωση όπως ενημέρωσε διαθέτει από σήμερα τα εισιτήρια για τον μεγάλο αυτό αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η μεγάλη "μάχη" πλησιάζει για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει αύριο στις 20:00 τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας για τον τρίτο τελικό των πλέι οφ.

Τα κουπόνια οικονομικής στήριξης βρίσκονται στη διάθεση του κόσμου, ο οποίος μπορεί να τα προμηθευτεί σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138) και αύριο από το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα. Όσα περισσέψουν θα διατεθούν έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Περιμένουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι τον κόσμο μας να γεμίσει το κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και να δώσει με την παρουσία του "φτερά" στις αθλήτριες του Μανώλη Ρουμελιώτη, για να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη που θα φέρει την ΑΕΚ πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα