Ξεκίνημα από Βραχάτι με στόχο την Ευρώπη

Ξεκίνημα από Βραχάτι με στόχο την Ευρώπη

Φώτης Καρακούσης
Ξεκίνημα από Βραχάτι με στόχο την Ευρώπη

bet365

Από το κλειστό της Βόχας αρχίζουν οι αναμετρήσεις του Παμβοχαϊκού με τον ΠΑΟΚ για τις θέσεις 5-6. Η θέση στην Ευρώπη θα κριθεί στις δύο νίκες.

Την δική τους ξεχωριστή σημασία έχουν τα πλέι οφ για τις θέσεις 5-6, με τον ΠΑΟΚ και τον Παμβοχαϊκό να μάχονται για μια θέση στην Ευρώπη και συγκεκριμένα αυτή του Τσάλεντζ Καπ. Το εισιτήριο θα κριθεί στις δύο νίκες και οι αγώνες αρχίζουν την Μεγάλη Τετάρτη από το κλειστό της Βόχας (19:30), ενώ ο επόμενος θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου στην Πυλαία και αν χρειαστεί και τρίτος θα γίνει την επόμενη ημέρα (24 Απριλίου) και πάλι στην Θεσσαλονίκη.

Στα αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν πάνοπλοι, ενώ οι γηπεδούχοι εκτός του Ασπιώτη που θα απουσιάσει σίγουρα, θα περιμένουν την τελευταία στιγμή για να δουν αν θα έχουν μαζί τους και τον Δρογκάρη ο οποίος υποφέρει από πονόδοντο και ακολουθεί ειδική θεραπεία.

Κλαρούδας: «Ταβάνι... η 5η θέση»

Ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Γιώργος Κλαρούδας ανέφερε σχετικά: «Από τη στιγμή που η ομάδα εξασφάλισε την 8η θέση υπάρχει ικανοποίηση σε όλους. Θα παίξουμε ελεύθερα και χωρίς πίεση για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Ο Παμβοχαϊκος ήταν στη 2η θέση τη σεζόν 2012-13 και η είσοδος του στην 6αδα δείχνει ότι μπορεί να κρατήσει σταθερή πορεία σε βάθος χρόνου. Με τον ΠΑΟΚ παίξαμε πρόσφατα και η ομάδα που θα νικήσει θα επικρατήσει στις λεπτομέρειες. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θα είναι ότι καλύτερο να κλείσει η σεζόν με την 5η θέση. Ουσιαστικά ο Παμβοχαϊκός θα... πιάσει ταβάνι, σε μια δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε με πολλές ατυχίες.

Μίλκοφ: «Με δύο νίκες»

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Μίλκοφ που είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του δικεφάλου αυτή την περίοδο είπε: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας σε αυτή τη σειρά για να έχουμε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της 5ης θέσης. Αυτός είναι ο στόχος μας από τη στιγμή που χάσαμε την 4αδα. Ξέρουμε ότι ο Παμβοχαϊκός είναι μια καλή ομάδα , την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στο πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι εάν εμείς είμαστε σοβαροί και δεν δώσουμε δικαίωμα μπορούμε να φύγουμε μέσα από το Βραχάτι με τη νίκη και να τελειώνουμε τη σειρά με δύο νίκες».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα