Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Εθνικός

Φώτης Καρακούσης
Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Εθνικός

bet365

Με δύο νίκες στο Ζηρίνειο, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται την Κηφισιά (17:30) με στόχο να κάνει το 3-0 και να γράψει ιστορία δίνοντας το παρών για πρώτη φορά σε τελικό.

Η αλήθεια είναι πως όποιος και να περνούσε από αυτόν τον ημιτελικό θα έγραφε ιστορία, καθώς ούτε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αλλά ούτε και η Κηφισιά έχουν καταφέρει στο παρελθόν να βρεθούν σε τελικό πρωταθλήματος. Πιο κοντά για να το καταφέρει είναι όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη, η οποία έχει κάνει το 2-0 μέσα στο Ζηρίνειο και αύριο Μεγάλη τρίτη υποδέχεται το συγκρότημα του Κώστα Αρσενιάδη με στόχο φυσικά να πετύχει και την τρίτη νίκη και στην συνέχεια να διεκδικήσει τον τίτλο.

Από την άλλη η ομάδα των βορείων προαστείων έχει ως στόχο αρχικά να μειώσει και στην συνέχεια να πετύχει και δεύτερη νίκη την Μεγάλη Τετάρτη, προκειμένου στην συνέχεια να διεκδικήσει την πρόκριση σε πέμπτο ματς εντός έδρας. Όπως είναι λογικό το κλειστό της Αλεξανδρούπολης αναμένεται να είναι κατάμεστο, μιας και ο κόσμος έχει δείξει πως είναι δίπλα στους παίκτες του Μουστακίδη. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν χωρίς τον βασικό τους πασαδόρο Δημήτρη Νικολάκη.

Μουστακίδης: «Το πιο επικίνδυνο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους αθλητές του και τόνισε πως ο τρίτος τελικός είναι πιο επικίνδυνος αγώνας από ότι τα ματς στο Ζηρίνει και εξήγησε το λόγο: «Είναι το πιο σπουδαίο ματς της σειράς. Δεν θέλω να σκεφτόμαστε ότι κερδίζουμε με 2-0 στις νίκες. Πρέπει να μπούμε πολύ σοβαρά και με μεγάλη προσοχή. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Η Κηφισιά θα παίξει ελεύθερα και θα ρισκάρει. Πρέπει να έχουμε πίστη και αφοσίωση στον στόχο μας. Δεν έχουμε κούραση. Είμαστε μια χαρά και περιμένω να μας βγουν στο γήπεδο αυτά που έχουμε σχεδιάσει».

Ταμπουρατζής: «Να γυρίσουμε στην Κηφισιά»

Ο λίμπερο του Α.Ο.Κηφισιάς Κώστας Ταμπουρατζής δήλωσε για τον τρίτο ημιτελικό: «Πάμε να κάνουμε το μπρέικ στην έδρα του Εθνικού. Θέλουμε πολύ να φέρουμε τη σειρά των αγώνων ξανά στην Κηφισιά. Περάσαμε ένα ιδιαίτερο τριήμερο και γενικά μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Κληθήκαμε να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα τα οποία μας έπληξαν την πιο κρίσιμη στιγμή. Θέλουμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Δεν θέλουμε να αφήσουμε το πρωτάθλημα με τρεις ήττες και και ν μην αφήσουμε την πικρή γεύση από τις δύο ήττες».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα