Ολυμπιακός-ΑΕΚ πράξη δεύτερη...

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακός-ΑΕΚ πράξη δεύτερη...

bet365

Μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια η σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών μεταφέρεται στο Ρέντη (17:00), με τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη για να ισοφαρίσει και την ΑΕΚ για να φτάσει μια ανάσα από τον τίτλο.

Την Παρασκευή στο κατάμεστο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ κατάφερε σε ένα παιχνίδι που μετέδωσε αποκλειστικά το gazzetta.gr να επικρατήσει του Ολυμπιακού με 3-1 και να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για να κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Αύριο Τρίτη οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, αυτή την φορά στο Ρέντη (17:00), σε ένα που θεωρείται και είναι κομβικό για την συνέχεια.

Κυρίως για τις «ερυθρόλευκες» καθώς αν δεν κερδίσουν θα δουν τις αντιπάλους τους να κάνουν το 2-0 και να βρίσκονται μια ανάσα από τον τίτλο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν είναι σημαντικό παιχνίδι και για την ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη, που με την σειρά της θέλει να πετύχει την δεύτερη νίκη και την Τετάρτη του Πάσχα να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι της.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να έχουν τον κόσμο δίπλα τους και ελπίζουν πως θα γεμίσει το κλειστό, όπως έχει γίνει και με αυτό της Ένωσης στα δύο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιάννης Νικολάκης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του, ενώ από την πλευρά του ο Μανώλης Ρουμελιώτης είδε με ευχαρίστηση τις Γιακουμή και Φερνάντες να προπονούνται κανονικά και να είναι έτοιμες για το μεγάλο ματς.

Νικολάκης: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη»

Ο Γιάννης Νικολάκης μιλώντας για το παιχνίδι σημείωσε: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τον Ολυμπιακό. Σ’ αυτά τα ματς παίζει μικρότερο ρόλο η τακτική και μετράει ο αθλητικός εγωισμός των παικτριών. Στόχος μας είναι να φέρουμε τη σειρά των τελικών στα ίσα και αυτό θα γίνει με υπομονή και πίστη στο στόχο.Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να το πετύχει και το έχει αποδείξει. Το σημαντικό είναι να ισοφαρίσουμε και στη συνέχεια θα έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε μ’ άλλο πνεύμα για το τρίτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω στα κορίτσια και είμαι σίγουρος πως δεν έχουν στο μυαλό τους κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Περιμένουμε και από τον κόσμο να έρθει στο Ρέντη για να βοηθήσει την ομάδα».

Ρουμελιώτης: «Όλα ξεκινούν από το μηδέν»

Από την πλευρά του ο Μανώλης Ρουμελιώτης επισήμανε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινούν όλα από το μηδέν. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό αλλά ταυτόχρονα πείσμα που θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε πολύ αυτόν τον τίτλο και θα πάμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για το αν περιμένει κάτι διαφορετικό από τον Ολυμπιακό: «Περιμένουμε σίγουρα τον Ολυμπιακό πιο δυνατό αλλά έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Και εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ομάδα δείχνει μεγαλύτερη σιγουριά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και πίστη για τον στόχο μας. Δουλεύουμε με πολύ όρεξη για αυτό.

Κάθε ένα παιχνίδι έχει την δική του ιδιαιτερότητα αλλά κάθε ένα που μας φέρνει πιο κοντά στον τίτλο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα