Hackers... χτύπησαν την ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ

Gazzetta team
Hackers... χτύπησαν την ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ

bet365

Με μήνυμα υπέρ του Ιλί Καρέλι που έχασε την ζωή του στις φυλακές Νιγρίτας, hackers από το Κόσοβο χτύπησαν την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.

Μία επίσημη ιστοσελίδα αθλητικής ομοσπονδίας της Ελλάδας βρήκαν hackers από το Κόσοβο για να προσπαθήσουν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα. Συγκεκριμένα σε αυτή της ΕΟΠΕ, οι Κοσοβάροι επιτίθενται εναντίον της χώρας μας, με αφορμή την υπόθεση του Ιλί Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας.

Μιλάμε για τον Αλβανό βαρυποινίτη που είχε σκοτώσει έναν φύλακα στις φυλακές Μαλανδρινού, στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε αυτές της Νιγρίτας, άφησε την τελευταία του πνοή από βασανισμό σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Στο προκλητικό μήνυμά τους οι Kosova Warriors Group [ K-W-G ], μιλούν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς συνολικά για τους Έλληνες, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι ένας λαός που δεν σέβεται την ιστορία του.

Με το που έγινε εντιληπτή η επίθεση, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας κατέβασαν την ιστοσελίδα και με μήνυμά τους τόνιζαν: «Λόγω κακόβουλης επίθεσης από hackers η ιστοσελίδα θα παρεμείνει εκτός λειτουργίας για μερικές ώρες. Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

 

Τελευταία Νέα