Λαμία – ΠΑΟΚ 0-3

Gazzetta team
Λαμία – ΠΑΟΚ 0-3

bet365

Η Λαμία είχε το πλεονέκτημα, όμως ο ΠΑΟΚ έκανε το «διπλό» στο Χαλκιοπούλειο και με 3-0 σετ θα διεκδικήσει την 5η θέση στην τελική κατάταξη της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

Μόλις μία ευκαιρία δινόταν στις δύο ομάδες που αγωνίζονταν στα πλέι οφ 5-8 και θεωρητικά η Λαμία με το πλεονέκτημα της έδρας και δύο νίκες στην κανονική περίοδο είχε το προβάδισμα. Όμως το καλό δεν… τρίτωσε.

Ο Δικέφαλος του Βορρά με αποφασιστική εμφάνιση και «καθαρή» νίκη πήρε τη ρεβάνς, συνεχίζοντας για ακόμη πιο πάνω. Πλέον αναμένει το νικητή του έτερου ζευγαριού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παμβοχαϊκό για να δει κόντρα σε ποιον θα διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο πρώτος αγώνας για τις θέσεις 5-6 θα γίνει στις 16 Απριλίου και οι αναμετρήσεις κρίνονται στις 2 νίκες.

Η κατάταξη της Λαμίας από την άλλη θα κριθεί από το άλλο ματς. Αν νικήσει η ΑΕΚ θα πάρει την 7η θέση και ο Παμβοχαϊκός την 8η θέση. Αν νικήσει ο Παμβοχαϊκός θα πάρει την 8η θέση και η ΑΕΚ την 7η θέση.

Την ανωτερότητα του αντιπάλου παραδέχθηκε μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός των γηπεδούχων, Κώστας Δεληκώστας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά στην απόδοση των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα, μας πίεσε και νίκησε δίκαια. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Εμείς είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη και δε μπορούσαμε να κάνουμε παιχνίδι που θέλαμε. Το ταξίδι μας ήταν ωραίο και βρήκαμε τον προορισμό μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν».

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία έπειτα από 9 χρόνια!

Τα σετ: 17-25, 20-25, 18-25
Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ (Κώστας Δεληκώστας): Παπακυριακού,Βανς, Ολίεμαν, Παπαδόπουλος , Μητρόπουλος, Ριζόπουλος ) / Εφραιμίδης (λ), Καββαδάς, Καρβούνης.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γιάτσης): Παντακίδης, Λόουσον, Στίγγας, Μίλκοφ, Μακίμπιν, Τζελάτης / Μπαμπαλιούτας (λ, ), Στεφανίδης, Πιπέργιας, Νικηφορίδης, Γεροβασιλείου.
*Οι στατιστικολόγοι των δύο ομάδων δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα στατιστικά του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα