Κονσταντίνοφ: «Αν δεν ήταν εκκλησία»

Κονσταντίνοφ: «Αν δεν ήταν εκκλησία»

Gazzetta team
Κονσταντίνοφ: «Αν δεν ήταν εκκλησία»

bet365

Στο άδειο Ρέντη στάθηκε ο τεχνικός της Νίζνι Νόβγκοροντ Πλάμεν Κονσταντίνοφ τονίζοντας πως αν υπήρχε κόσμος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε τη νίκη ο Δημήτρης Καζάζης.

Έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Ελλάδα και σε όλες τις μεγάλες ομάδες, ο Πλάμενο Κονσταντίνοφ είχε συνηθίσει ειδικά στα μεγάλα ματς τα γήπεδα να είναι γεμάτα. Σήμερα στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ομάδα του την Νίζνι οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» δεν βρέθηκαν μαζικά να δουν το ματς, με τον Βούλγαρο να το επισημαίνει λέγοντας: «Εγώ δεν περίμενα εύκολο ματς. Καταρχάς πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο έμπειρους παίχτες από εμάς σε επίπεδο Ευρωπαϊκών αγώνων. Άμα δεν ήταν η... εκκλησία σήμερα μπορούσε να υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα. Το καλύτερο είναι ότι αυτό το «μάθημα» τελείωσε ευχάριστα για μας στο τέλος. Νομίζαμε ότι το άδειο γήπεδο και το πρώτο σετ έχουμε πάρει την πρόκριση και απο κει και πέρα μπήκαμε σε μια δυσκολία που βγήκαμε από αυτήν μόνο στο χρυσό σετ. Αλλάξαμε δύο περιστροφές, μας βγήκαν τρία μπλοκ και τρείς καλές επιλογές στην επίθεση, εκεί πήραμε την διαφορά και τότε ήταν πιο εύκολο για μας γιατί έπρεπε ο Ολυμπιακός σε εκείνο το σημείο να ρισκάρει. Χτύπησαν τρία άουτ και εκεί κρίθηκε το ματς».

Καζάζης: «Στη Θύρα 7»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες, πετύχαμε τουλάχιστον μια νίκη με 3-1 απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πανίσχυρος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση αλλά αυτό δεν αλλάζει την σπουδαία εμφάνιση, την νίκη στην κανονικά διάρκεια. Αφιερώνουμε αυτή την νίκη στα θύματα της Θύρας 7 έστω και καθυστερημένα γιατί την Κυριακή στεναχωρήσαμε τον κόσμο. Νομίζω η πορεία μας στην Ευρώπη ήταν αξιοπρεπέστατη, φτάσαμε μέχρι εδώ αλλά φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και είχαμε πολύ καλή επαφή αυτή την χρονιά».

 

CEV CUP Τελευταία Νέα