Πάει στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός
Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν προσφυγή κατά της απόφασης που πάρθηκε πριν από μερικές ημέρες από την αρμόδια επιτροπή της ΚΕΔ, που δικαίωσε την Ένωση, θεωρώντας ότι αδικήθηκε στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο 4ο σετ, μετά τις λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών και της γραμματείας.
Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης δεν έχει οριστεί ακόμη από την Ομοσπονδία και ως φαίνεται θα πάρει αρκετό καιρό ακόμη μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα, όχι βεβαίως μέσα στο γήπεδο, για αρχή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.