«Βόμβα» με Ντεσπέιν ο Άρης

«Βόμβα» με Ντεσπέιν ο Άρης

Φώτης Καρακούσης
«Βόμβα» με Ντεσπέιν ο Άρης

bet365

Τεράστια μεταγραφική κίνηση για τον Άρη με τους «κίτρινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Κουβανού ακραίου Ρολάντο Ντεσπέιν.

Από την πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αγαπήθηκε όσο λίγοι, όχι μόνο από τους φίλους των «ερυθρολεύκων», αλλά και συνολικά τους φίλους του βόλεϊ. Αρχικά επειδή κουβαλούσε ένα τεράστιο όνομα, μιας και ο θείος του ήταν θρύλος στην Κούβα και όλον τον κόσμο.

Ο λόγος για τον Ρολάντο Ντεσπέιν, τον Κουβανό που δύο συνεχόμενα χρόνια 2010-2011 με Ολυμπιακό και 2011-2012 με Ηρακλή όχι απλά κατέκτησε τα πάντα, αλλά έδειξε να μην έχει αντίπαλο. Πέρσι ο 25χρονος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία και την Καμπίνας, όμως από τον Δεκέμβρη θα κοσμεί και πάλι με την παρουσία του το πρωτάθλημά μας.

Και θα το κοσμεί με την φανέλα του Άρη, με τους «κίτρινους» να κάνουν το κόλπο γκρόσο και να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Μια απόκτηση που τους ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς μιλάμε για τον παίκτη που κέρδισε κάθε ατομική και ομαδική διάκριση στην χώρα μας τα δύο χρόνια που έπαιξε με Ολυμπιακό και Ηρακλή και ειδικά φέτος που λείπε το μεγάλο αστέρι, θα συγκεντρώσει επάνω του τα περισσότερα βλέμματα.

Ο Κουβανός ακραίος έφτασε σήμερα Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη Θωμά Γιώτα, τα βρήκαν και οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ρολάντο Ντεσπέιν. Ο Κουβανός βολεϊμπολίστας υπέγραψε πριν από λίγο, στα γραφεία του Ερασιτέχνη, το συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους»».

Ποιος είναι ο Ντεσπέιν

Το νέο απόκτημα του Άρη είναι γεννημένος στις 7 Ιουνίου του 1987, έχει ύψος 2.01 και από νωρίς θεωρήθηκε μεγάλο αστέρι, παίζοντας στην Εθνική Κούβας, με την οποία είχε χάλκινο μετάλλιο το 2007 στους Παναμερικανικούς Αγώνες και επίσης τρίτη θέση την ίδια χρονιά σε America's Cup και NORCECA Championship. Στην Ελλάδα ήρθε την χρονιά 2010-2011 για λογαριασμό του Ολυμπιακού κατακτώντας το νταμπλ τόσο σε ομαδικούς τίτλους, όσο και σε ατομικούς (πολυτιμότερος σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Το επόμενο καλοκαίρι πήγε στον Ηρακλή, όπου και εκεί συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ από τον «γηραιό», παίρνοντας και τον τίτλο του πολυτιμότερου για το Κύπελλο στο φάιναλ έιτ που διεξήχθη στην Σύρο. Στην συνέχεια προτίμησε τα λεφτά της Βραζιλίας παίζοντας για λογαριασμό της Καμπίνας, όμως κάτι η εγκυμοσύνη της γυναίκας του, κάτι το είχε περάσει εξαιρετικά στην χώρα μας τα δύο προηγούμενα χρόνια, τον έκαναν να δεχθεί την πρόταση του Άρη και να επιστρέψει. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικά παίκτη, που είναι το ίδιο καλός και στην υποδοχή και που σίγουρα θα αποτελέσει ένα σημαντικότατο... όπλο για τους «κίτρινους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα