Τέλος ο Λεώνης από ΠΑΟΚ

Τέλος ο Λεώνης από ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Τέλος ο Λεώνης από ΠΑΟΚ

bet365

Ούτε μήνα δεν έμεινε ο Αλέκος Λεώνης στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τον έμπειρο τεχνικό να παραιτείται και τον «δικέφαλο» να ανακοινώνει πως χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο Αριστείδης Γιαμμακίδης.

Δεν πρόλαβε να κλείσει μήνα και παραιτήθηκε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Αλέκο Λεώνη ο οποίος δεν θα συνεχίσει ως πρώτος στον «δικέφαλο» και ίσως να ασχοληθεί με την ομάδα από άλλο πόστο. Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν το... διαζύγιο με τον έμπειρο τεχνικό και τονίζουν πως χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο Αριστείδης Γιαμμακίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Αλέκος Λεώνης την Δευτέρα αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και εξετάζει μελλοντική πιθανή συνεργασία της μαζί του από άλλο πόστο.

Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει προσωρινά ο δεύτερος προπονητής της ομάδας κ.Αριστείδης Γιαμμακίδης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα