Σοκ και θρήνος για Περσιανλή!

Σοκ και θρήνος για Περσιανλή!

Φώτης Καρακούσης
Σοκ και θρήνος για Περσιανλή!

bet365

Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη Γιώργο Περσιανλή να παθαίνει ανακοπή καρδιάς την στιγμή που βρισκόταν στο πάγκο και να χάνει την μάχη για την ζωή.

Η κατάρα που έχει χτυπήσει για τα καλά το ελληνικό βόλεϊ να φύγει. Ένα βόλεϊ που από σήμερα έγινε πιο φτωχό και θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου εργάτη του αθλήματος. Ο τεχνικός του Άρη Γιώργος Περσιανλής δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, καθώς η καρδιά του τον νίκησε. Ο έμπειρος προπονητής βρισκόταν στο πάγκο της γυναικείας ομάδας του Άρη στον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Την στιγμή που το σκορ ήταν 17-21 στο τρίτο σετ, υπέστη ανακοπή καρδιάς και σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ έσπευσε και ένα ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Αρχικά τα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους, καθώς ο αδικοχαμένος προπονητής ανέκτησε για λίγο τις αισθήσεις, αλλά δυστυχώς υπέστη εκ νέου ανακοπή καρδιάς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί για τον χαμό του Γιώργου Περσιανλή. Το gazzetta.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου Γιώργου Περσιανλή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Σοκ και θρήνος για τον ΑΡΗ και το ελληνικό βόλει. Ο Γιώργος Περσιανλής προπονητής της γυναικείας ομάδας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ήταν γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1965».

Προπονητής με ήθος που σπανίζει

Ο αδικοχαμένος Γιώργος Περσιανλής ήταν από τους προπονητές με ήθος που δύσκολα συναντάς και κανένας τόσα χρόνια δεν είχε πει κάτι αρνητικό για τον χαρακτήρα του. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του Μέγα Αλέξανδρου και το 2001 ανέλαβε τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης. Από το 2005 άρχισε η στενή του σχέση με τον Άρη, καθώς ανέλαβε προπονητής της ανδρικής ομάδας, επαναφέροντάς την στην Α1. Δύο χρόνια αργότερα, έκανε το ίδιο πράγμα (άνοδος στα... μεγάλα σαλόνια) και με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Εκτός από Άρη (δύο φορές) και Απόλλωνα Καλαμαριάς, κάθισε στο πάγκο και του Επίκουρου στην Α1 ανδρών. Από το 2012 ανέλαβε γυναικείες ομάδες. Η πρώτη ήταν το Ανατόλια και η δεύτερη ο Άρη, στον πάγκο του οποίου χάθηκε τόσο άδικα...

 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα