Στην Κροατία για τουλάχιστον δύο σετ ο ΠΑΟΚ

Στην Κροατία για τουλάχιστον δύο σετ ο ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Στην Κροατία για τουλάχιστον δύο σετ ο ΠΑΟΚ

bet365

Με το πλεονέκτημα του 3-0 της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κροατία για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη (20:00) την Μλάντοστ για την φάση των «32» του CEV Cup. Με δύο σετ οι Θεσσαλονικείς παίρνουν την πρόκριση.

Ευρωπαϊκών αγώνων συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται αύριο Τετάρτη από την Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Η ομάδα του Στέλιου Καζάζη μετά τη νίκη της με 3-0 στην Πυλαία θέλει δύο σετ για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Η ψυχολογία των «ασπρόμαυρων» είναι στην καλύτερη κατάσταση καθώς προέρχονται και από τη μεγάλη νίκη επί της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο, ενώ συνολικά δείχνουν να έχουν ανεβάσει στροφές.

Καζάζης: «Να κερδίσουμε και στην Κροατία»

Για τον αγώνα με την Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης είχε να πει: «Όπως είχα δηλώσει μετά και τέλος του πρώτου αγώνα στην Θεσσαλονίκη για να έχει αξία εκείνη η νίκη θα πρέπει να κερδίσουμε και μέσα στην Κροατία για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο επαναληπτικός αγώνας δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι καθώς περιμένουμε από την ομάδα της Καστέλας να παίξει πολύ καλύτερα μέσα στην έδρα της. Εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και ένα κοπιαστικό ταξίδι για την Κροατία αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη και να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες».

 

CEV CUP Τελευταία Νέα