«Θα είναι το πιο αμφίρροπο» (vids)

Φώτης Καρακούσης
«Θα είναι το πιο αμφίρροπο» (vids)

bet365

Οι Απόστολος Οικονόμου, Γιώργος Ρούσσης, Μανώλης Ρουμελιώτης και Σπύρος Χουντουμάδης, μιλάνε στο gazzetta.gr για το νέο πρωτάθλημα λέγοντας πως θα είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών.

Μετά τους άνδρες, ήρθε η ώρα να αρχίσει και το πρωτάθλημα των γυναικών. Τον ομορφότερο της χώρας και το οποίο εκτός από ομορφιά συνδυάζει, ειδικά από φέτος και εξαιρετικά μεγάλη αγωνία, μιας και όλοι λένε πως θα είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών.

Το ίδιο τονίζουν στην κάμερα του gazzetta.gr τέσσερις προπονητές ομάδων που θα παλέψουν είτε για τον τίτλο, είτε για τετράδα. Ο λόγος για τον Απόστολο Οικονόμου της ΑΕΚ, τον Γιώργο Ρούσση του Παναθηναϊκού, τον Μανώλη Ρουμελιώτη των Βριλησσίων και τον Σπύρο Χουντουμάδη του Ηρακλή Κηφισιάς.

Και οι τέσσερις μιλάνε για τους στόχους των ομάδων τους, τονίζοντας πως το φετινό πρωτάθλημα, παρά την οικονομική κρίση, θα είναι το πιο ενδιαφέρον από όλα τα προηγούμενα. Αυτό που μένει είναι να αποδειχθεί και στο γήπεδο και το θέαμα να είναι το ίδιο ωραίο και αγωνιστικά, γιατί με δεδομένο τα όμορφα κορίτσια που υπάρχουν, η ομορφιά υπάρχει και με το παραπάνω...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα