Σοκ με Στράντζαλη

Σοκ με Στράντζαλη

Gazzetta team
Σοκ με Στράντζαλη

bet365

Βαρύ διάστρεμμα υπέστη η Όλγα Στράντζαλη και δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική στο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου που διεξάγεται στο Ισραήλ.

Λίγο πριν τελειώσει η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας Γυναικών εν όψει της αυριανής πρεμιέρας του προκριματικού ομίλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος που φιλοξενείται στο Ισραήλ, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και της Όλγας Στράντζαλη.

Η ακραία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης σε προσπάθεια της για μπλοκ πάτησε το πόδι της Παναγιώτας Διώτη και βρέθηκε σφαδάζοντας στο έδαφος.

Η Στράντζαλη μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της περιοχής (συνοδευόμενη από τον αρχηγό αποστολής κ. Ρέρρα και την φυσιοθεραπεύτρια της ομάδας Χριστίνα Συρίου) και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα (η ειρωνεία είναι ότι αυτό είναι το πρώτο διάστρεμμα στην καριέρα της!).

Η νεαρή ακραία (με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά κι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης προκειμένου να της ευχηθεί ταχεία ανάρρωση) όχι απλά χάνει την αυριανή πρεμιέρα με την Ουγγαρία (στις 15.00 ξεκινάει ο αγώνας), αλλά τίθεται πρόωρα νοκ άουτ από τους αγώνες με τον Γιάννη Καλμαζίδη να υπολογίζει πλέον σε 11 αθλήτριες.

Καλμαζίδης: «Είναι σοκ»

«Ήταν ένα σοκ για όλη την ομάδα, αφού συνέβη σε μια ανύποπτη φάση και ενώ πλησιάζαμε προς το τέλος της προπόνησης. Είναι μεγάλη ατυχία και ελπίζω η Όλγα να γίνει γρήγορα καλά», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ο οποίος αναφερόμενος στο αυριανό εναρκτήριο ματς κόντρα στην Ουγγαρία συμπλήρωσε: «Από τις πληροφορίες που έχουμε θα έρθει με πλήρης ομάδα. Σχεδόν όλες οι αθλήτριες της παίζουν στο εξωτερικό, αρκετές είναι υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι είναι και το φαβορί για την πρώτη θέση. Οτιδήποτε κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι θα είναι σημαντικό για εμάς, αλλά δεν τελειώνει τίποτα στο πρώτο ματς. Πέρα από την Ουγγαρία, υπάρχει το Ισραήλ κι η Ελβετία και γενικά ο όμιλος έχει αρκετά καλές ομάδες, όμως κι εμείς έχουμε τις δικές μας φιλοδοξίες».

Θυμίζουμε πως στον όμιλο πέρα από την Εθνική ομάδα και το Ισραήλ συμμετέχουν και οι Ουγγαρία,. Μαυροβούνιο, Ελβετία, Λετονία, ενώ την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο (θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2014) θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Η 12άδα της Εθνικής αποτελείται από τις ακόλουθες αθλήτριες:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Αθηνά Παπαφωτίου (ΑΕΚ)

Διαγώνιες: Παναγιώτα Διώτη (Ηρακλής Κηφισιάς), Ελένη Κιόση (Terville Florance OC)

Ακραίες: Ευαγγελία Μερτέκη (Παναθηναϊκός), Εύα Χαντάβα (Βριλήσσια), Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Σοφία Κοσμά (Ολυμπιακός)

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός), Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός), Μαρία Λαμπρινίδου (Volley 2002 Forli)

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού (Ηρακλής Θεσσαλονίκης)

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Θανάσης Ρέρρας (αρχηγός αποστολής), Κώστας Παπαδόπουλος (βοηθός προπονητή), Χριστίνα Συρίγου (Φυσιοθεραπεύτρια) και Βίκυ Νεντή (στατιστικολόγος).

Το πρόγραμμα του ομίλου

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου

15.00, Ελλάδα – Ουγγαρία

17.30, Μαυροβούνιο – Ελβετία

20.00, Ισραήλ – Λετονία

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

15.00, Ελβετία – Ουγγαρία

17.30, Λετονία – Ελλάδα

20.00, Μαυροβούνιο – Ισραήλ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

15.00, Ουγγαρία – Λετονία

17.30, Ισραήλ – Ελβετία

20.00, Ελλάδα – Μαυροβούνιο

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

15.00, Ελβετία – Λετονία

17.30, Μαυροβούνιο – Ουγγαρία

20.00, Ισραήλ – Ελλάδα

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

15.00, Λετονία – Μαυροβούνιο

17.30, Ελλάδα – Ελβετία

20.00, Ουγγαρία – Ισραήλ

 

Τελευταία Νέα