Χωρίς Κυριακίδη, Γκαρά ο Άρης

Gazzetta team
Χωρίς Κυριακίδη, Γκαρά ο Άρης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Για την Αλεξανδρούπολη αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/9) ο Άρης, για τα δύο φιλικά με τον Εθνικό. Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιάννης Κυριακίδης και ο Δημήτρης Γκαράς.

Οι δύο αθλητές θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Νίκου Γκιόση, ενώ αναμένονται να «μπουν» στο γήπεδο από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Μιχάλης Κυριακού θα έχει στη διάθεσή του τους Αρμενάκη, Χαριτωνίδη, Ντίνα, Παπαδημητρίου, Χατζηπαραδείση, Γάτση, Τσομπάνογλου, Ρόλιτς, Ίλιτς και Ναζίρη, καθώς και τους δύο έφηβους της ομάδας Κουτσονίκα και Μαστοράκη.

Το πρώτο φιλικό με τους ακρίτες έχει οριστεί για το βράδυ (20.00) και το δεύτερο το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9, 16.00).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα