Ημέρα μνήμης για τον Στρατηγό!

Ημέρα μνήμης για τον Στρατηγό!

Gazzetta team
Ημέρα μνήμης για τον Στρατηγό!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ημέρα μνήμης για τον αδικοχαμένο Δημήτρη Μούρτο θα είναι η προσεχή Κυριακή με τον Παναθηναϊκό να διοργανώνει φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν τα τμήμα βόλεϊ ανδρών-γυναικών και το μπάσκετ γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο διοργανώνει την προσεχή Κυριακή (22/9) την «Ημέρα μνήμης στον Στρατηγό», θέλοντας να τιμήσει την μνήμη και την προσφορά του πολυαγαπημένου γενικού αρχηγού του Συλλόγου, Δημήτρη Μούρτου.

Η ημέρα αυτή που θα είναι αφιερωμένη στον Στρατηγό μας, θα περιλαμβάνει την διεξαγωγή τριών φιλικών αναμετρήσεων των ομάδων μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ αντρών και βόλεϊ γυναικών του τριφυλλιού.

Η είσοδος για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που θα έχει τη δυνατότητα για πρώτη φορά να δει από κοντά τα τρία αγωνιστικά σύνολα, θα είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

15.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο-Α.Ο ΑΜΥΝΤΑΣ (Μπάσκετ Γυναικών)

17.15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο-Α.Ο ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Βόλεϊ Αντρών)

19.30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο-Α.Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Βόλεϊ Γυναικών)

Αμέσως μετά το πέρας της διοργάνωσης, οι ομάδες θα μεταβούν στον Κεντρικό Σύνδεσμο της Θύρας 13, όπου και θα γίνει επίσημη παρουσίαση στον κόσμο του Τριφυλλιού».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα