Πένθος για τον Ανδρεόπουλο

Gazzetta team
Πένθος για τον Ανδρεόπουλο

bet365

Απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών η σύζυγος του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, Νικολέτα Αρβανίτη. Ανακοινώσεις από ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παμβοχαϊκό και τους διεθνείς βολεϊμπολίστες.

«Έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη (10/1) η σύζυγος του ομοσπονδιακού τεχνικού και προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου, Νικολέτα Αρβανίτη.

Η μητέρα του διεθνή άσου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 ετών μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε τον τελευταίο καιρό με την επάρατη νόσο.

Για τον θάνατο της συζύγου του σπουδαίου Δημήτρη Ανδρεόπουλου εξέδωσαν ανακοινώσεις η ΕΟΠΕ, ο ΠΑΟ , ο ΕΣΑΠ, το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παμβοχακός και οι διεθνείς βολεϊμπολίστες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

«Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ

«Καλό ταξίδι Νικολέτα…

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά του οδύνη για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του αθλητή του «τριφυλλιού» Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.Ολόκληρη η οικογένεια του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο βαρύ πένθος και βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια Ανδρεόπουλου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

«Ο πρόεδρος και του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Δημήτρη και του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου για την απώλεια της συζύγου και μητέρας Λίνας που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή.Ευχόμαστε στον προπονητή της Εθνικής Ανδρών και του Παναθηναϊκού αλλά και στον διεθνή αθλητή του Παναθηναϊκού να έχουν δύναμη και κουράγιο και να τιμούν για πάντα τη μνήμη της».

Η ανακοίνωση των διεθνών

«Τα μέλη της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών μετά την απώλεια της Λίνας Αρβανίτη προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον προπονητή μας Δημήτρη Ανδρεόπουλο και στον συμπαίκτη μας Χαράλαμπο, για την απώλεια της συζύγου και μητέρας Λίνας Αρβανίτη. Ευχόμαστε καλή δύναμη και να την θυμάστε πάντα. Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών».

Η ανακοίνωση του ΟΣΦΠ

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στον ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρη Ανδρεόπουλο για την απώλεια της συζύγου του».

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Ομοσπονδιακού τεχνικού και προπονητή του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου, για την απώλεια της συζύγου».

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του τεχνικού της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, και μητέρας του αθλητή του “τριφυλλιού”, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου».

Η ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού

«Η οικογένεια του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη σύζυγό του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Ελλάδος και προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλο και μητέρα του διεθνή αθλητή και παίκτη του Παναθηναϊκού Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

 

Τελευταία Νέα