Ετοιμάζεται η γιορτή του Mini Volley Festival - Be Active 2017

Gazzetta team
Ετοιμάζεται η γιορτή του Mini Volley Festival - Be Active 2017

bet365

Η εκδήλωση του Mini Volley Festival - Be Active 2017 έχει μπει στη τελική του ευθεία, με μόλις μία εβδομάδα να απομένει για την μεγάλη γιορτή στη Στοά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

To μεσημέρι της Παρασεκυής στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη από την οργανωτική επιτροπή που θα υλοποιήσει το event. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και μέλος του ΔΣ Άγγελος Κυριακίδης, ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος, οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές ΕΣΠΕΔΑ και ΕΣΠΑΑΑ Γιάννης Πλήθης και Γιώργος Νικολογιάννης, καθώς και οι συντονιστές κλιμακίων ανάπτυξης Λεωνίδας Καραΐσκος, Νίκος Ζαλμάς, Γιώργος Μπακοδήμος και Παναγιώτης Λακασάς.

Οι μικροί φίλοι του αθλήματος θα έχουν μοναδική ευκαιρία να περάσουν ένα τρίωρο γεμάτο βόλεϊ, να διασκεδάσουν μαζί με τους γονείς τους, ενώ αναμένονται πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Το Mini Volley Festival έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active» ενδυναμώνοντας την Ευρωπαϊκή δράση για την ανάδειξη του πολυδιάστατου αθλητικού ρόλου στη κοινωνία. Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού είναι μια νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει νέες δραστηριότητες και, επίσης, θα αξιοποιήσει ήδη υφιστάμενες επιτυχείς πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό ή τοπικό πλαίσιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα