Καραμπέτσος: «Δεν περίμενα ότι θα βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση»

Καραμπέτσος: «Δεν περίμενα ότι θα βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση»

Καραμπέτσος: «Δεν περίμενα ότι θα βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, αναφέρθηκε στα όσα περνάει η Ομοσπονδία και τόνισε ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καραμπέτσος στο πλαίσιο της κλήρωσης του Πρωταθλήματος: 

«Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και υγεία σε όλους. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και με την βοήθεια της ΕΡΤ θα φέρει περισσότερους φίλους στο βόλεϊ και περισσότερους χορηγούς. Κυρίως όμως θα φέρει αγόρια που τόσο πολύ ανάγκη έχει το άθλημα.

Αυτή τη στιγμή «ακροβατώ». Μετά από 45 χρόνια που είμαι στα γήπεδα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθούμε ως ομοσπονδία σε αυτή την κατάσταση. Ο Υπουργός όμως είναι δίπλα μας. Σε ένα άθλημα που από την μέρα που έφυγε η διοίκηση του κ. Μπελιγράτη μέχρι και σήμερα, έχουν εισρεύσει στα ταμεία της ομοσπονδίας 29 εκατομμύρια ευρώ. Θα δώσω τον αγώνα μου, έχοντας δίπλα μου τον υπουργό, τους αθλητές, τους παράγοντες, τους διαιτητές και θα κάνω το καλύτερο δυνατό.

Όσον αφορά το θέμα με τους ξένους παίκτες. Ο Υπουργός έχει τη δύναμη, οι αθλητές έχουν την δύναμη, και τα σωματεία έχουν την δύναμη. Αλλά το πόσοι αθλητές θα γράφονται στο φύλλο αγώνος το καθορίζει η Ομοσπονδία. Την άλλη Τρίτη περιμένω στο γραφείο μου ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ και είμαι σίγουρος ότι θα τα βρούμε. Είμαι δίπλα σας συνέχεια και θα συνεχίσω να είμαι».

Best of internet