Μιχαΐλοφ: «Δεν είμαι Μέσι»

Gazzetta team
Μιχαΐλοφ: «Δεν είμαι Μέσι»

bet365

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις ο Μαξίμ Μιχαΐλοφ οδήγησε την Ρωσία στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ και σε ερώτηση για το αν είναι ο Μέσι του αθλήματος ξεκαθάρισε πως δεν είναι.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Ο Ρώσος διαγώνιος της Ζενίτ ήταν ασταμάτητος στα γήπεδα της Πολωνίας, κατακτώντας με την Ρωσία το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Από την στιγμή που σήκωσε την κούπα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι ο Μέσι του βόλεϊ με τον ίδιο να τονίζει σε συνέντευξή του: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου Μέσι του βόλεϊ ή κάποιον κοντά του. Ο Λέο είναι σούπερ σταρ στο ποδόσφαιρο και δεν θέλω να συγκριθώ μαζί του. Όσο για το χρυσό μετάλλιο, όλη η ομάδα έπαιξε καλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όλοι λειτουργήσαμε τέλεια. Κανείς μόνος του δεν μπορεί να κερδίσει ένα ομαδικό άθλημα και γι' αυτό η νίκη είναι προϊόν της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα