Χόρχε Ελγκέτα: «Ανεβάζουμε ρυθμούς»

Χόρχε Ελγκέτα: «Ανεβάζουμε ρυθμούς»

Χόρχε Ελγκέτα: «Ανεβάζουμε ρυθμούς»

Ικανοποιημένος από την έως τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός του «δικεφάλου» Χόρχε Ελγκέτα. 

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Χέρτα – Λεβερκούζεν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+) 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο προπονητής του Χόρχε Ελγκέτα αναφέρθηκε στο επίσημο site της ομάδας για την έως τώρα πορεία  αλλά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:

«Βρισκόμαστε στην πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι έως τώρα. Οι προπονήσεις είναι δυνατές και σιγά σιγά ανεβάζουμε την ρυθμό μας.

Παίξαμε δυο φιλικά, χωρίς να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας στην προετοιμασία. Είδα σημαντικά στοιχεία από όλους τους παίκτες. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και μέσα από τις προπονήσεις θα έχουμε την απόδοση που θέλουμε.

Για τα δυο παιχνίδια με την Vojvodina και το τουρνουά της Σύρου, δε θα αλλάξουμε κάτι. Θα συνεχίσουμε κανονικά το πρόγραμμά μας, ανεβάζοντας την ένταση των προπονήσεων. Μέσα από αυτές τις φιλικές αναμετρήσεις θα προετοιμαστούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι στα μέσα Οκτώβρη, για το League Cup και το πρωτάθλημα».

Best of internet