Επέστρεψε στον Ολυμπιακό η Κωνσταντινίδου

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό η Κωνσταντινίδου

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό η Κωνσταντινίδου

Παίκτρια του Ολυμπιακού είναι και πάλι η Αλίκη Κωνσταντινίδου με την διεθνή κεντρική να επιστρέψει στο Ρέντη από τον Παναθηναϊκό.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής; «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλίκη Κωνσταντινίδου για την αγωνιστική περίοδο 2017-18».

«Η κίνηση του Ολυμπιακού δείχνει ήθος»

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ανέφερε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη που η πόρτα του Ολυμπιακού άνοιξε ξανά για εμένα! Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα μου και έμπρακτα με βοηθούν 100%.

Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη για την βοήθεια και εμπιστοσύνη τους! Εύχομαι να μπω στο γήπεδο και με υγεία πάνω από όλα να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους, στο πρόσωπο μου!

Η κίνηση που κάνει ο Ολυμπιακός δείχνει πολλά για το ήθος του συλλόγου, εύχομαι και οι άλλες ομάδες να παραδειγματιστούν από αυτό και να βοηθήσουν και τις υπόλοιπες αθλήτριες που λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, έμειναν χωρίς ομάδα».

Best of internet