Η πρώτη των πρωταθλητών (vid)

Η πρώτη των πρωταθλητών (vid)

Gazzetta team
Η πρώτη των πρωταθλητών (vid)

bet365

Με στόχο την παραμονή στην κορυφή πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Πέρασαν 3,5 μήνες από την φιέστα της κατάκτησης του τρίτου συνεχόμενου τίτλου πρωταθλήματος στο «Παλατάκι» και η ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε στο ίδιο γυμναστήριο το ξεκίνημα για σεζόν 2017-18. Ο Χόρχε Ελγκέτα που την προηγούμενη σεζόν ανέλαβε τον δικέφαλο πριν από τα πλέι οφ ήταν ο οικοδεσπότης έχοντας στο πλευρό του το νέο του συνεργάτη Φρέντι Μπρουκς.

Ο Ερνάντο Γκόμεζ μετά από επιτυχημένη αποθεραπεία μπήκε πάλι στην πρώτη γραμμή. «Είμαι έτοιμος για να ξεκινήσω όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Όλα πήγαν καλά κι εύχομαι κανείς αθλητής να μην περάσει την δική μου ατυχία. Μας περιμένει δύσκολη χρονιά όπου θα πρέπει να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά. Εχουμε καλό ρόστερ, καλή διάθεση και είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε», δήλωσε ο Ερνάντο Γκόμεζ.

Από την ομάδα της σεζόν 2016-17 έμειναν εννιά αθλητές και έγιναν πέντε μεταγραφές.

Ανανέωσαν ο Γιάννης Παντακίδης (κεντρικός), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (λίμπερο), Θάνος Τερζής (πασαδόρος), Χαράλαμπος Σακόγλου (διαγώνιος), Σωτήρης Σωτηρίου (ακραίος), Γιάννης Τακουρίδης (κεντρικός), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ακραίος), Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (ακραίος) και ο Ερνάντο Γκόμεζ (διαγώνιος) που ήταν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ αλλά ήταν τραυματίας.

Αποκτήθηκε ο διεθνής κεντρικός Παναγιώτης Πελεκούδας (από Παμβοχαϊκό), ο κεντρικός Νίκος Παπαγγελόπουλος (ΑΟΠ Κηφισιάς) και ο λίμπερο Θάνος Παπαδημητρίου (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός).

Οι δύο νέοι ξένοι είναι ο Βέλγος διεθνής πασαδόρος Ματίας Βάλκιερς και ο Ολλανδός ακραίος Ρενάλντο Ραμόν Μαρτίνεζ Τζιον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα