Αναβολές και στις τρεις υποθέσεις από Αθλητικό Δικαστή

Gazzetta team
Αναβολές και στις τρεις υποθέσεις από Αθλητικό Δικαστή

bet365

Ημέρα αναβολών ήταν η χθεσινή για την Αθλητική δικαστή, καθώς και στις τρεις υποθέσεις δεν πήρε κάποια απόφαση, αλλά τις ανέβαλε.

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Τετάρτης 9/8/2017 αποφάσισε τα παρακάτω:

Δέχτηκε το αίτημα του σωματείου ΑΟ ΘΗΡΑΣ για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης σχετικά με την κλήση σε απολογία για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 25/2/17 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΣ ΑΡΗΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Δέχτηκε τα αιτήματα των σωματείων ΑΣ ΠΑΟΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης σχετικά με την κλήση σε απολογία για την συμπεριφορά των φιλάθλων των δύο Σωματείων στον αγώνα της 18/3/17 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΠΑΟΚ του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.

Δέχτηκε το αίτημα του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης σχετικά με την κλήση σε απολογία για την συμπεριφορά του μέλους του ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ προς τους διαιτητές και την σημειώτρια του αγώνα της 19/2/17 μεταξύ των ομάδων ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα