Ισραηλινό πασαδόρο πήρε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Gazzetta team
Ισραηλινό πασαδόρο πήρε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

bet365

Στα χέρια του 25χρονου διεθνή Ισραηλινού πασαδόρου Μίκαελ Μιλστέιν θα είναι φέτος το παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το ΔΣ το ΤΑΑ Εθνικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον

Michael Milstein, στα χέρια του οποίου ο προπονητής μας Θανάσης Μουστακίδης, δίνει το «κουμάντο» της ομάδας. Ο Ισραηλινός πασαδόρος γεννηθείς στην Ιερουσαλήμ, ύψους 1.91μ, 25ετών, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, διετέλεσε μάλιστα αρχηγός στην ομάδα Νέων και προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Ο Michael Milstein την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στο Grand Canyon University, όπου ήταν ο βασικός της πασαδόρος και διακρίθηκε ως ο αθλητής με τις περισσότερες συμμετοχές, ενώ διακρίνεται για την εξαιρετική του άμυνα (2ος με τις περισσότερες στην ομάδα του) και το μπλοκ.

Πριν την παρουσία του στην Αμερική, είχε συμμετοχές με την Μακάμπι. Η οικογένεια του Εθνικού καλωσορίζει τον αθλητή στην Αλεξανδρούπολη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα