Δεν θέλει τις επιστροφές ο Μίλκοβιτς

Δεν θέλει τις επιστροφές ο Μίλκοβιτς

Gazzetta team
Δεν θέλει τις επιστροφές ο Μίλκοβιτς

bet365

Η κακή εμπειρία που είχε στην επιστροφή του στην Λούμπε, έκανε τον Ιβάν Μίλκοβιτς να πει όχι σε Ολυμπιακό, αλλά και άλλες ομάδες που ήθελαν να τον κάνουν δικό τους.

Τι και αν είναι 37 χρονών; Ο Ιβάν Μίλκοβιτς αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους παίκτες. Λογικό καθώς την χρονιά που μας πέρασε κατάφερε να κερδίζει με την Χάλκμπανκ το πρωτάθλημα Τουρκίας, έχοντας εξαιρετική εικόνα. Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε και μάλιστα ιδιαίτερα ζεστά και ο Ολυμπιακός, αλλά τελικά αυτή η μεγάλη επιστροφή δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Και ο λόγος έχει να κάνει από την άσχημη εμπειρία που είχε ο «Ιβάν ο τρομερός» στην επιστροφή του στην Λούμπε. Ο Σέρβος που αυτή την στιγμή εκτός από επαγγελματίας παίκτης είναι και πρώτος αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας του, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα worldofvolley ανέφερε πως ουσιαστικά δεν θέλει να γυρίζει πάλι σε ομάδες λόγω της συγκεκριμένης εμπειρίας.

Αναλυτικά ανέφερε: «Όσον αφορά τον Ολυμπιακό αλλά και άλλες ομάδες από την Ιταλία που θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή μου αυτό το καλοκαίρι, διδάχτηκα πολλά από την εμπειρία που είχα δύο χρόνια όταν επέστρεψα στη Λούμπε Τσιβιτανόβα και δεν θα ήθελα να την επαναλάβω. Νομίζω ότι θα είναι καλύτερο για μένα».

Μπορεί τελικά το θέμα της επιστροφής του Μίλκοβιτς να μην προχωρήσει για τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν θα κοιτάξουν να πάρουν έναν πολύ καλό παίκτη για διαγώνιο. Η απόφαση για σημαντική ενίσχυση και στην θέση αυτή είναι δεδομένη και ήδη υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που θα εξεταστούν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να αποκτηθεί ο παίκτης που θα καλύψει την νευραλγική αυτή θέση.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα