Δύο αγωνιστικές στον Ολυμπιακό

Δύο αγωνιστικές στον Ολυμπιακό

Δύο αγωνιστικές στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και 4.000 ευρώ πρόστιμο για τα όσα έγιναν στο Ρέντη στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 4.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια που έγιναν με τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη.

Θυμίζουμε πως τα εν λόγω επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα να παρέμβει ο εισαγγελέας και σήμερα έγινε γνωστή η παραπάνω ποινή για τους «ερυθρόλευκους»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την απόφαση του για την εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στις 7 Μαΐου 2017. Η απόφαση:
Επιβάλλεται στο εγκαλούμενο ΤΑΑ Ολυμπιακός ΣΦΠ για τα επεισόδια στον τελικό στο κλειστό του Ρέντη στις 7.5.2017, η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και κατά συγχώνευση των ανωτέρω χρηματικών ποινών το χρηματικό πρόστιμο των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000) ευρώ (αναλογική εφαρμογή άρθρου 13 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.)».

Best of internet