Ήταν... πραγματικό Grand Slam στο Ξυλόκαστρο

Gazzetta team
Ήταν... πραγματικό Grand Slam στο Ξυλόκαστρο

bet365

Με τελευταία εικόνα όλους τους νικητές και τις νικήτριες του Xylokastron Grand Slam να δέχονται το χειροκρότημα από τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες, έπεσε η αυλαία του τουρνουά Masters και Juniors στο όμορφο θέρετρο της Κορινθίας.

Η πόλη του Ξυλοκάστρου επιβεβαίωσε γιατί ονομάζεται η μητρόπολη του beach volley, καθώς η διοργάνωση άφησε άριστες εντυπώσεις σε κοινό και συμμετέχοντες. Οι τρεις ημέρες του τουρνουά ήταν γεμάτες «μάχες» στην άμμο και παρά τον καύσωνα οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καθ'όλη την διάρκεια του σαββατοκύριακου.

«Θυμηθήκαμε τις παλιές καλές εποχές»

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος δήλωσε: «Το Ξυλόκαστρο θυμήθηκε και πάλι τις ωραίες και μεγάλες στιγμές του παρελθόντος με την βοήθεια και την συμμετοχή όλων. Πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα πιο ψηλά και θα καταλάβουμε την θέση που μας αξίζει να βρισκόμαστε. Ευχαριστούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους παράγοντες, όλον τον κόσμο που ήρθε και γέμισε τις κερκίδες. Όλοι μαζί προσπαθούμε να αλλάξουμε σελίδα και να πάμε σε καλύτερες μέρες».

«Να κάνουμε το beach volley πρώτο άθλημα στην Ελλάδα»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ. Νεκτάριος Χαλβατζής δήλωσε: «Το Ξυλόκαστρο αυτή την στιγμή πρέπει να κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα και εμείς ως Ομοσπονδία να είμαστε αρωγοί. Να κάνουμε Πανευρωπαϊκά, να κάνουμε Παγκόσμια γιατί το Ξυλόκαστρο είναι η μητρόπολη του beach volley. Κάνουμε μία προσπάθεια να ανεβάσουμε το άθλημα και πάλι σε υψηλά στάνταρ και διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν εξαιρετικοί νέοι αθλητές για να το κάνουμε. Πρέπει να κάνουμε το beach volley το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα γιατί στο καλοκαίρι είναι το πρώτο άθλημα παντού, όλα τα υπόλοιπα έπονται».

 

Τελευταία Νέα