Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης

Gazzetta team
Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης

bet365

Ο Γιάννης Τακουρίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχή σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον έμπειρο κεντρικό, ΓιάννηΤακουρίδη.

Ο Γιάννης Τακουρίδης εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη αγωνιστική του παρουσία κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Χόρχε Ελγκέτα και παράλληλα ανανέωσε τη θέση του στην ομάδα των πρωταθλητών για την επόμενη σεζόν.

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ομάδα του Άρη. Φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, του Φοίνικα Σύρου, του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής. Τον Δεκέμβριο του 2015 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (2015-16 & 2016-17) και συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

«Να μείνουμε στην κορυφή»

Ο κεντρικός του Δικεφάλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. (www.paokvolley.gr) :

Για ανανέωση της συνεργασίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο πήχης ανέβηκε ψηλά για άλλη μια σεζόν. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή, διεκδικώντας όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα και να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για τη χρονιά που πέρασε: «Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και εύχομαι φέτος να τους αποφύγουμε και να είμαστε όλοι καλά. Παρόλα αυτά, τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αφήνουμε όμως πίσω την περασμένη σεζόν και επικεντρωνόμαστε σε αυτή που έρχεται».

Για τους φιλάθλους: «Θέλουμε την στήριξή του κόσμου, να είναι δίπλα μας, όπως και πέρυσι. Η εμπιστοσύνη των φιλάθλων μας και η στήριξη τους μας δίνει δύναμη και πάθος»».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα