Το «XYLOKASTRO GRAND SLAM» επαναφέρει ιστορικές στιγμές

Gazzetta team
Το «XYLOKASTRO GRAND SLAM» επαναφέρει ιστορικές στιγμές

bet365

Μια ιστορική επαναφορά σηματοδοτεί το Xylokastron Grand Slam αφού το τελευταίο Grand Slam είχε γίνει και πάλι στο Ξυλόκαστρο το 2003 με κορυφαίες ομάδες από το εξωτερικό, όπως τους Βραζιλιάνους Παγκόσμιους πρωταθλητές Para/Harley και τους κορυφαίους Ελβετούς Sasa Heyer/Markus Egger που εντυπωσίασαν τους πάντες με την παρουσία τους.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Το φετινό Grand Slam σηματοδοτεί όμως και μία ακόμη ιστορική επιλογή για το άθλημα, αφού επαναφέρει τον θεσμό των παράλληλων διοργανώσεων Masters και Juniors στην ίδια τοποθεσία, όπως στο ξεκίνημα του θεσμού των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων τις περιόδους 1997-1998. Οι τελικοί των «μικρών» θα γίνουν πριν τους τελικούς των «μεγάλων» στο κεντρικό γήπεδο. Με την παράλληλη αυτή διεξαγωγή των δύο διοργανώσεων και τα τέσσερα αγωνιστικά γήπεδα, το Xylokastron Grand Slam είναι για φέτος το μεγαλύτερο σε όγκο τουρνουά και φιλοξενεί 40 συνολικά ομάδες σε μία μεγάλη γιορτή του αθλήματος.

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, τόνισε: «Το XYLOKASTRON GRAND SLAM αποτελεί από εφέτος θεσμό στο εθνικό πρωτάθλημα και θα γράφει κάθε χρόνο το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία του αθλήματος και της πόλης μας», ενώ ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος συμπλήρωσε: «είναι τιμή μου να χαιρετίζω ως Πρόεδρος την διοργάνωση αυτή. Το όνομα του Ξυλοκάστρου είναι πολύ βαρύ για το ελληνικό beach volley, και έχουν γραφτεί εκεί μερικές από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του».

Επίσημος Χορηγός του Τουρνουά είναι η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ενώ το στηρίζουν και σειρά ακόμη τοπικών επιχειρήσεων.

 

Τελευταία Νέα