Εμμανουηλίδου και Καλανταρίδου πήρε ο ΑΟ Θήρας

Gazzetta team
Εμμανουηλίδου και Καλανταρίδου πήρε ο ΑΟ Θήρας

bet365

Η ενίσχυση του ΑΟ Θήρας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς με την ομάδα της Σαντορίνης να ανακοινώνει την απόκτηση των Εμμανουηλίδου και Καλανταρίδου.

Δύο ακόμα νεαρές και ιδιαίτερα ταλαντούχες βολεϊμπολίστριες απέκτησε ο ΑΟ Θήρας με την ομάδα της Σαντορίνης να δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως θέλει να ενισχυθεί όχι μόνο για το τώρα, αλλά κυρίως για το μέλλον. Συγκεκριμένα τα κυανόλευκα θα φοράνε από την ερχόμενη χρονιά οι Μελίνα Εμμανουηλίδου (φωτό) και Αλεξία Καλανταρίδου.

Η ανακοίνωση για Εμμανουηλίδου

«Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με την κεντρική μπλοκέρ Εμμανουηλίδου Μελίνα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Καλωσορίζουμε την Μελίνα στο σύλλογό μας της ευχόμαστε πάνω από όλα να έχει υγεία και ότι καλύτερο προσδοκά από την νέα αγωνιστική σεζόν.

Εκ του ΔΣ Α.Ο.ΘΗΡΑΣ

Στις πρώτες της δηλώσεις η 22χρονη Κορίνθια μπλοκέρ (1.85) που στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης με επιτυχία σε ΑΣΠ Κόρινθος, Άρτεμις Κορυδαλλού και Πανναξιακό δήλωσε «πολύ χαρούμενη που θα γίνω και εγώ μέλος του ΑΟ ΘΗΡΑΣ. Είμαι έτοιμη να δώσω το 100% για να συμβάλω και εγώ σε μια επιτυχής χρονιά.

Θέλω να ευχηθώ τα καλυτέρα και υγειά σε όλη την ομάδα μου. Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Ρούσση και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

Η ανακοίνωση για Καλανταρίδου

«Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για την περίοδο 2017-2018 με την αθλήτρια Καλανταρίδου Αλεξία. Καλωσορίζουμε την Αλεξία στην οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ, της ευχόμαστε να έχει κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της και προπάντων υγεία καθ’όλη την αγωνιστική περίοδο.

Εκ του ΔΣ Α.Ο.ΘΗΡΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Καλανταρίδου Αλεξία γεννήθηκε στις 19.1.1995, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας.Τη σεζόν 2015-2016 αναδείχτηκε Novasports Rookie of the Υear (καλύτερη νέα παίκτρια) στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Αρχέλαο Κατερίνης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη, στον Αίαντα Ευόσμου, πάλι στον Άρη και πέρσι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων, ενώ φέτος κλήθηκε και στην Εθνική Γυναικών».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα