Επέστρεψε Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης

Επέστρεψε Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης

Φώτης Καρακούσης
Επέστρεψε Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης

bet365

Με στόχο να κατακτήσει τίτλους και να κλείσει την καριέρα στην ομάδα της καρδιάς του όπως ο ίδιος τόνισε, ο Κώστας Χριστοφιδέλης επέστρεψε στον Ολυμπιακό.

Τι και αν διανύει το 40ο έτος της ζωής του, ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι σαν το καλό κρασί που όσο παλιώνει, τόσο καλύτερο γίνεται. Ο έμπειρος ακραίος επιστρέφει στον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του αναφέρει πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Καμερούν Χιλή (21+).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Χριστοφιδέλη. Ο διεθνής ακραίος, θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν».

«Να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό! Μετά από την απώλεια τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων, ήρθε η ώρα να συνδράμουμε όλοι (κόσμος – διοίκηση – αγωνιστικό τμήμα) έτσι ώστε να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή! Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα